Új lakás minden fontos tartozékkal

A lányom régóta sport, hogy megvehesse első saját lakását, sokat dolgozott túlórázott, másodállást vállalt, hogy el tudja érni a célját, hogy önálló életet tudjon kezdeni. Sokat keresgélt az interneten hónapokig bújta az ingatlan hirdetéseket. És a hónapok elteltével nagyon jó kapcsolatot alakított ki egy ingatlanközvetítővel, aki mindvégig segítségül volt számára, és a végül ő segített megtalálni lányom álmai lakását. Mivel voltak lányomnak határozott elképzelései, hogy mit is szeretne a lakásban, valamint, hogy mekkora méretekkel rendelkezzen az adott lakás. Mivel voltak anyagi határai is, ahhoz kellett igazodni végig a lakás keresés során, nagyon szeretett volna jó környéken, frekventált helyen lakni, hogy minden könnyen megközelíthető legyen, akár a munkába járásról vagy bevásárlósról legyen szó. Mindamellett, hogy jó környéken szeretett volna élni, nem volt utolsó szempont az, hogy csendes és barátságos is legyen a közeg, ahová haza fog járni. Azért is volt nagyon fontos, hogy az ingatlanközvetítő a segítségére legyen. Minden elvárásának megfelelő lakást sikerült találni, mint méretben, elhelyezkedésileg és árban is szuper kis lakást találtak. A vétel után alap átalakítást és némi felújítást kellett végrehajtani. Az alap felújításon, mint a festés vagy a csempék kicserélése, még belefért egy klíma beszerelés is, mely az idő elteltével nagyon hasznosnak bizonyult, jó befektetésnek.

Könnyű klímavétel az interneten keresztül.

Mint annyi mindennek lányom a klíma vételnek is nagyon alaposan utána járt, rengeteg dolgot olvasott az interneten keresztül, és ott is talált rá a számára legalkalmasabb készülékre. Klímákat forgalmazó internetes oldal nagyon nagy segítségére volt ebben az időszakban. Mire rátalált erre a nagyszerű cégre és annak remek honlapjára, már majdnem feladta a keresést, de szerencsére szeme jött az interneten ez a remek cég. Rengeteg -féle készüléket forgalmaz az oldalon keresztül, a klímák tárháza van jelen, melyből kedvére tud szemezgetni a vásárló. Ez az oldal mégis nagyon egyszerűen volt kezelhető a lányom számára, még ha sok termék közül is kell választani, akkor is tudod döntést hozni. Ez nem volt másnak köszönhető, mint az oldalt üzemeltetők nagyszerű gondolatmenetének, miszerint külön választották termékeiket különböző címszavakra például mono, vagy multi split klíma is megtalálható a fő oldalon. Miután tájékozódott a vásárló, hogy mit is takarnak ezen szakkifejezést, a szemára leghasznosabbra rá tud kattintani, ezzel az adott kategóriában található termékek jelennek meg. Ezen termékek szép sorban fel vannak tüntetve, áruk, teljesítményük tekintetében. Valamint a cég remek fogást alkalmaz az ügyben, hogy vásárlóik döntését elősegítse, hogy minden termékhez nem csak az árát és főbb paramétereit írják le, hanem egy részletesebb termékleírás is a vevők rendelkezésére áll, valamint ajánlás is, hogy milyen helyiségbe és falfelületre ajánlják az adott klímaberendezést. Nagyon fontos mindig szem előtt tartani és lányom is így tett, hogy a helyiségbe vagy helyiségekhez,- azok méretéhez és elhelyezkedéséhez mérten alkalmazkodva kell kiválasztani a klíma berendezést. Felesleges egy nagy teljesítménnyel bíró készüléket kiválasztani, mely órákon át képes magas teljesítményre, egy 20 négyzetméteres kis lakás fűtéséhez és hűtéséhez, mivel egy kisebb lakás egy kisebb teljesítménnyel bíró klíma is teljes mértékben ki tud szolgálni.

Ezen elveket mérlegelve választott lányom is klímaberendezést ezen csodás oldalról.

Oldalfali split klíma akció rögvest felkeltette az érdeklődését, nem csak a jutányos ár, ami közrejátszott a választásában, hanem a klímák nagyszerű minősége is, de ez, hogy még akciósan is tudott hozzájutni, még inkább kedvezőbbé tette ezt az oldalfali split klímát. Mivel a lányom jól tudta, hogy létezi a split klímákból mono és multi is mérlegelni kezdett. Jelen esetben a mono azt jelenti, hogy egy beltéri és egy kültéri egysége van a klímának, a multi pedig azt, hogy több akár két, három darab beltéri egység is üzemeltethető egyetlen kültéri egységgel. A multi split klíma azok számára praktikus, és azon vásárlóknak ajánlatos, akik több helyiséget szeretnének fűteni és hűteni, mivel a beltéri klíma egységek külön- külön elhelyezhetőek a különböző szobákba. Lányom helyesen döntött, amikor a mono változatra esett a választása, mivel nála csak egyetlen szobát kell, hogy hűtsön, illetve fűtsön a klíma.

Oldalfali split klíma akcióban még az is nagyszerű, hogy a klíma készülék nem csupán hűtésre alkalmas, így nem csak a nyári időszakban lehet hasznát venni, hanem a téli hónapokban is, mivel a kinti hőmérséklet – 20 Celsius fokáig működőképes és meleget tud teremteni a szobában. Nagyon szuper, hogy ezen klímák már inverteres készülékek, ezáltal nem kell aggódni, hogy üzemeltetésével az elektromos áram számla az egekben lenne. Mivel az inverteresség lényege, hogy kevesebbet fogyaszt, mivel nincs nagy áramfelvételű bekapcsolás, illetve kikapcsolás, mint régebbi társainál. A rengeteg kényelmi funkciójáról csak ódákat zengett a lányom, amiért nagyon örül, mert tényleg nagyon sokat tud a készülék. Az automatikus leolvasztáson keresztül a csendes üzemmódig, hogy nem kell arra figyelni, hogy esetleg a szomszédokat zavarja a klíma hangja, vagy éjszaka alvás alatt is tud üzemelni, mivel az álmot sem zavarja meg zajával. De ami a fiatalok és ezáltal a lányom kedvence is lett, hogy WIFI vezérlés, teljesen modern készülék, hogy ha nem is tartózkodik otthon a lakás tulajdonosa, de okostelefonja segítségével el tudja, akár a munkahelyéről is indítani, és mire hazaérkezik kellemes hőmérséklet fogadja otthon.

Oldalfali split klíma akcióval tehát lányom él, és rögvest meg is rendelte a készüléket. Könnyeden ment ez számára, ugyan úgy működik a cég honlapja, melyen rendelni lehet, mint más rendelős oldal. A rendelés beérkezett a céghez, majd pár napra rá a lányokat keresték telefonon, hogy kiszállítási és szerelési időpontot egyeztessenek vele. A kedves hölgy nagyon rugalmas volt mindig azt tartotta szem előtt, hogy lányomnak milyen az időbeosztása ne kelljen neki szabadságot kérnie vagy előbb elindulnia a munkából. Nagyon szimpatikus, vásárló orientált hozzáállásról tanúskodtak ekkor is. Miután sikerült időpontot egyeztetni, már csak a szállítás és szerelés volt hátra.

És itt jött még egy csavar a történetbe, hogy lányom miért választotta ezt a remek céget, azért, mert a klíma ára nem csak magát a klíma készüléket tartalmazta, hanem a szerelést is. Így nem kellett számára szakembereket felkutatni, aki rá is érnek az adott szállítási időpontban és még rendelkeznek a megfelelő képesítéssel is. A cég ezt megoldotta számára , ez is egy rendkívül vásárlóbarát cselekedet.

A szerelő szakemberek a megbeszélt időpontban pontosan megjelentek lányom lakásánál, nem volt késés és időpont módosítás, rendkívül precízen, pontosan, és gyorsan dolgoztak. Nagyon hamar készen lettek, még arra is maradt idejük, hogy pár alap funkciót bemutassanak, hogy mit is tud a készülék. Nagyon kedvesek és udvariasak voltak, lányom nagyon meg van elégedve a céggel és az általuk nyújtott szolgáltatásokkal is, mindenkinek csak ajánlani tudja őket.