Így még senki nem jutott új lakáshoz

Elég durva a mai helyzet az ingatlanpiacon, mert szinte képtelenség emberi áron találni egy viszonylag jó állapotú lakást. A barátnőm, Móni már hónapok óta keres lakást. Szerencsére nem égetően sürgős neki, mivel van hol laknia, de ettől függetlenül, szeretne végre saját lakást. Nagyon sok emberrel beszélt már erről, több ingatlanossal is találkozott már, de ezidáig nem jutott senkivel közös nevezőre. Móni már-már kezdte feladni, hogy talál egy lakást, amit nem horror áron kínálnak. Ő az a szerencsés típus, és ismét összehozta őt a sors Fortunával.

Móni épp munkába tartott, amikor találkozott egy hölggyel, Böbével. Böbe a buszon ült és fogta a fejét, amikor megszólította Mónit, hogy segítsen neki a fél literes vizes flakonjába beleönteni a por alapú, vízben oldódó fejfájás-csillapítót. Természetesen Móni segített Böbének, mert látta az arcán, hogy mennyire gyötri őt a fájdalom. Miután elég sokat utaztak együtt, tovább beszélgettek, és Móni megjegyezte, hogy Böbének milyen szuper pólója van. Látszott, hogy Böbe pólója nem egy sima ruhadarab. Muszáj volt megkérdeznie, hogy mégis honnan szerezte ezt be, amire azt válaszolta Böbe, hogy póló nyomtatás miatt mindig egy helyre megy.

Böbe elmesélte a páromnak, hogy többször is rendelt már innen pólókat, mert több kategóriában is elérhetőek a különböző pólók. Ilyen kategóriák például az: alkohol, legénybúcsú, család. Böbe mesélte Móninak, hogy egy jó barátjának vett több legénybúcsús pólót ajándékba. Ezután látta csak, hogy a lolmarkt.hu-nál mennyi más póló van még. A honlapjukra fellépve látható az összes kategória, amikből rengeteg nyomtatott póló közül választhat bárki. Szinte mindenki tud találni valami „fogára valót”, de ha mégse, akkor is ott a lehetőség, hogy egyedileg nyomtattasson pólót magának. Nem csak férfi és női pólók közül választhatunk, hanem pulóver is szerepel a kínálatban.