A legalapvetőbb megoldás nem jutott eszembe ingatlanom értékesítésénél!

Az egyedülálló szülők tudják, hogy milyen nehéz egy vagy akár több gyerekkel is életteret változtatni, azaz elköltözni egy új, gyermekbarát otthonba. Hasonló velem is a helyzet, kisfiammal élek egy örökölt lakásban. Szerencsésnek mondhatom még magam, mert tudom, sok friss, fiatal szülőnek nem adatik meg az a lehetőség, hogy saját otthona legyen. Az én lakásom viszont elég jó helyen van a belvárosban, szóval a mai ingatlan áraknak köszönhetően jó áron tudom majd értékesíteni, és kiköltözni a külváros csendesebb, zöldebb részeire, ahol a kisfiam nyugodtan tud felnőni. Mivel egyedül vagyok, elég nehézkesen megy ennek a folyamatnak az intézése mivel, ha nem a fiammal vagyok, dolgozok, vagy szülői teendőimet látom el. Akkor van csak időm másokkal beszélgetni, ha hétvégén a nagyszülők vigyáznak a gyerekre, ilyenkor kicsit magam lehetek, és felnőttes dolgokkal foglalkozhatok. Múlt hétvége szerencsére pont egy ilyen hétvége volt, legjobb barátommal találkoztam, akinek elmondtam milyen projektbe vagyok benne és mi vele baj. Ő csak mosolygott, mert nem is gondolta volna, hogy a legegyszerűbb dolgot, amit már az ókortól használ az ember, nem jutott eszembe. Ez nem más, mint az apróhirdetés feladás, hiszen az a legalapvetőbb módja, hogy felhívjuk mások figyelmét, hogy olyan dologhoz juthatnak kedvezményesen, amire lehetséges szükségük van!

Igazat adtam neki, az aprók feladása egyszerű és hatékony, csak jó helyre kell kitűzni. Még régen a görögök a fórumaikon a nagy falaikra, aztán idővel villanypóznára tették ki a hirdetni vágyók, manapság a legjobb leghatékonyabb módja, ha az aprós weboldalakat használja az ember. Bár itt az a legnagyobb veszély, ha vásárol az ember, hogy találkozhat valamiféle átveréssel, bár már egyáltalán nem jellemző, maximum akkor, ha a világ másik végéről rendel valamit az ember, de az a biztos, ha inkább az országon belül marad. Rengeteg remek honlap szolgál apróhirdetés ingyen közzétételére. Cimborám ajánlott egy ilyen aprós oldalt és azt mondta, hogy a lakásomat szerinte egy 2 héten belül el tudom adni, vagy akár el tudom, cserélni. Könnyedén tudok rajta regisztrálni, és teljesen ingyen hirdetni! Az oldal egyszerű kialakítása miatt, nem fog gondot okozni az apró feltevés és garantálja, hogy valóban hamar lesz, lesznek rá jelentkezők!

Jobban meggondolva valóban szükségem van egy megbízható oldalra, ahol lakásomat gyorsan értékesíteni tudom, mert jó lenne minél előbb elköltözni a kicsivel, mert már kezd szűkös lenni a ház kettőnknek! Fel is tettem 3 napja a lakást és már 4 érdeklődőt vonzott be az apróm! Szóval valóban egy jól működő oldallal van dolgom! aprohirdetes-ingyen