Az ingatlanok mellett a futás a másik nagy szenvedélyem

Mindenkinek van olyan dolog az életében, amit nagyon szeret csinálni. Szerencsére nálam a munka is ilyen. Az egyetem után egyből sikerült megtalálnom azt a munkát, amit nem élek meg munkaként. Az értékesítés mindig is jól ment, ezért elsőként ezen a területen tudtam volna elképzelni magamat. Viszont a luxus és a szép ingatlanok mindig is nagyon tetszettek, ezért tervben volt a lakberendezés és a home staging is. Ezért az ingatlan értékesítés mellett elkezdtem ezzel is foglalkozni. Eleinte nem volt egyszerű dolgom, hiszen egyszerre több területen is teljesíteni nem könnyű. Azonban ez hosszútávon nagyon kifizetődőnek tűnt. Nem szoktam a nehézségek miatt feladni semmit, ezért kitartottam az elhatározásom mellett és végig csináltam a tanfolyamokat. A végén pedig egyáltalán nem bántam meg, hogy kitartottam. Nagyon elégedett voltam magammal, a teljesítményemmel és biztos voltam abban, hogy ez kifizetődő lesz. Szerencsére nem is kellett csalódnom ebben.

Bár hiszem, hogy mindenki a saját sikerének kovácsa, mégis a megfelelő segítők és mentorok nélkül ez lassabban ment volna. Voltak előttem olyan példák, amiket követni tudtam és ennek köszönhetően gyorsan el tudtam oda jutni, ahová szerettem volna. Sosem szerettem húzni az időt és inkább tanultam más hibáiból, mint hogy én kövessem el azokat. Persze ennek ellenére nekem is voltak kudarcaim és nehézségeken is keresztül kellett mennem, de a sikerhez vezető út sosem egyszerű és sosem probléma mentes. Ezt én is megtapasztaltam már párszor, de a célt sosem veszítettem szem elől. Ez mindig adott kellő motivációt ahhoz, hogy ne adjam fel és menjek előre.

A kitartás egyébként nem csak a munkában, de az élet többi területén is igaz rám. Legyen szó munkáról, magánéletről vagy sportról, mindig a legjobbat próbálom nyújtani és az adott helyzetből a legtöbbet kihozni. Mindig próbálom az időmet úgy beosztani, hogy mindenre jusson elegendő idő. A fontos tennivalókra, családra, barátokra, kikapcsolódásra. Hiszen a kemény munka mellett szükség van a pihenésre is, amikor fel tudunk töltődni. Ha ez kimarad, akkor túlhajszoljuk magunkat és egy idő után mentálisan és testileg is érezni fogjuk ennek a negatív következményeit is. Éppen ezért nagyon fontos a megfelelő időbeosztás és hogy a teendőinket priorizáljuk. Ha ez megvan és tartani is tudjuk magunkat a tervhez, akkor sokkal könnyebb lesz boldogan leélni az életünket. Persze váratlan helyzetek mindig adódhatnak, ezért rugalmasnak kell maradnunk, de a fontos teendőket nem szabad halogatni.

Amikor a sportról van szó, akkor sem szeretem félvállról venni a dolgokat. Ez nem azt jelenti, hogy ne tudnám élvezni a sportolást és a mozgást, csak szeretem megadni a módját és helyesen csinálni. Ha például futni megyek, akkor mindig figyelek arra, hogy megfelelően bemelegítsek és a megfelelő cipőben fussak. Miért ennyire fontos ez? A bemelegítést szerintem nem kell magyarázni, hogy miért van fontos szerepe a futás előtt. A megfelelő futócipő kiválasztása azonban sokkal fontosabb tud lenni, mint azt gondolnánk. A puma futócipők például nagyon jó választások lehetnek, hiszen kényelmesek, megbízhatók és olyan kialakításaik vannak, amiknek köszönhetően futás közben az ízületeinket kevésbé terheljük meg.

puma futócipők

Hiszen a futással ez lehet az egyik legnagyobb probléma, hogy az ízületeinket károsíthatja hosszú távon. Azonban, ha a puma futócipők közül választunk, akkor nem kell ilyesmitől aggódnunk.

A Cipőteszt oldalán nagyon sok fajta futócipő megtalálható, ezért bőven lehet miből válogatni. Amikor először vásároltam náluk, akkor egy kicsit tartottam attól, hogy nem megfelelő minőségű terméket kapok, viszont miután láttam és tapasztaltam, hogy a termék kiváló, már nem is volt kérdés számomra, hogy legközelebb is vissza fogok térni hozzájuk. Nagyon szeretem az olyan webshopokat és boltokat, amik megbízhatóak és kiszámíthatóak, ezért, ha sikerül ilyet találnom, akkor visszatérő vásárlójuk szoktam lenni. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül és nagyon sok vásárló keresi a biztos pontokat és helyeket, ahonnan biztosan tudja, hogy megfelelő terméket fog kapni kedvező áron.

Ha ez nem így lenne, akkor mindenki menne egyik boltról a másikra és mindegy lenne, hogy a terméknek milyen a minősége.

Amikor elkezdtem futni, akkor először nem igazán foglalkoztatott a futócipő minősége. Viszont ahogy egy jobban beleástam magam a témába rájöttem, hogy ennek sokkal nagyobb szerepe van az egészségem, illetve a teljesítményem szempontjából, mint azt korábban gondoltam volna. A sport csak akkor egészséges és hasznos, ha nem sérültünk le és nem szerzünk öreg korunkra fájdalmakat. Ha nem megfelelő talajon futunk nem megfelelő cipőben, akkor bizony adódhatnak problémák. Ha a Cipőteszt oldalán vásárolsz, akkor ilyesmi problémákkal nem kell foglalkoznod. Persze előfordulhat, hogy rosszul lépsz vagy érkezel, de ezt egyik cipő sem tudja kellően tompítani. Csökkenteni a sérülést ugyan tudják, de teljesen megelőzni nem.

A puma futócipők a mellett, hogy mutatósak még nagyon kényelmesek is. Ez azért lehet egy fontos szempont, mert kényelmetlen cipőben senkinek sincs kedve futni. Egy magas sarkúban is lehet futni, de kicsit sem egészséges.

A Cipőteszt oldalán található cipők mindegyike minőségi, márkás és a legjobb futócipők közé tartoznak. Vannak Nike, Puma, Adidas, Asics, Skechers, Altra, Under Armour futócipők is. Ha ezek közül bármelyiket is kedveled, akkor biztosan tetszeni fog a kínálatuk. Nagyon sok fajta futáshoz megtalálhatod a neked való futócipőt. A választásban segítenek az oldalon található szűrők is, ahol be tudod állítani, hogy pontosan milyen fotót cipőre van szükséged.

Meg tudod adni, hogy milyen árkategóriában keresgélsz, milyen márkájú és súlyú legyen a cipő, illetve ezek mellett még azt is megadhatod, hogy milyen használatra szeretnéd venni, milyen távon és tempóval szeretnéd használni, illetve a lábtámaszt is kiválaszthatod. Ha ezeket az adatokat mind megadod, akkor sokkal könnyebb lesz kiválasztanod a számodra megfelelő futócipőt és biztosan elégedett leszel vele.

A Cipőteszt a nevéhez hűen a futócipők árait és tulajdonságait összehasonlítja. Ezeknek az összehasonlításnak köszönhetően sokkal könnyebben el fogsz tudni igazodni kezdőként is a futócipők rengetegében. Ugyanis nagyon sok fajta futócipő létezik és mindenki másra esküszik, ezért, ha még nem vagy nagyon jártas a témában, akkor érdemes lehet elolvasni a Cipőteszt által írt cikkeket és teszteket is.

Az oldalon egyébként megtudhatod azt is, hogy miben más egy futócipő, mint bármilyen más edzőcipő, illetve hogy milyen a legjobb futócipő, milyen tulajdonságai vannak, mire érdemes figyelni vásárláskor és mire lehet neked szükséged.

Kedvezményes árú termékek is kaphatók a Cipőteszt weboldalán, ezért ha drágának találod a profi futócipőket, akkor mindenképp érdemes lehet szétnézni az akciós termékek között is. Ezek a cipők is minőségiek és hosszú életűek, ezért nem kell attól tartani, hogy ezek esetleg selejtesek vagy egyéb bajuk lenne. A Cipőteszt csak és kizárólag minőségi termékeket kínál a vásárlóinak, ezért ha még nem tudod honnan vásárolj futócipőt, az ő oldalukat érdemes lehet megnézni.

Vásárolj a legjobb helyről, hogy a legjobb futócipőd lehessen! Egy jó futócipővel bármeddig eljuthatsz és olyan eredményeket érhetsz el, amiről korábban csak álmodni mertél.

Nézz szét a Cipőteszt oldalán és válaszd ki a neked megfelelő futócipők egyikét!