Ingatlanvásárlás során még jó tippet is kaphatsz

A párommal éppen lakásvásárlás előtt állunk, úgyhogy már jó pár ingatlant megnéztünk, de eddig még nem jártunk sikerrel. Eddig albérletben laktunk, de szeretnénk most már egy olyan helyet, amit igazán a sajátunknak érezhetünk. Szerencsére, néhány nappal ezelőtt voltunk egyet megnézni és eddig az a lakás a legesélyesebb a “versenyben”. Ráadásul a jelenlegi tulajdonos is nagyon szimpatikus volt, nagyon sokat beszélgettünk. Ő mesélt arról, hogy nemrég volt mellnagyobbításon, mert mindig is pici mellei voltak, és elég fiús alkat volt. A műtétet egy plasztikai sebész Budapest 13. kerületében végezte. Ugyan én nem szeretnék most mellnagyobbítást, de mindig is érdekelt a téma, úgyhogy elkértem a weboldal címét, ahol többet is megtudhatok ezzel kapcsolatban.


Plasztikai sebész Budapest 2 helyszínén és Pécsen


Így jutottam el a https://plasztika.info.hu oldalra, ahol jobban megismerkedhettem a különböző műtéti eljárásokkal, a rendelővel, és az orvossal, aki mindezeket elvégzi. Első körben az derült ki, hogy a két budapesti rendelő mellett, Pécsen is található egy, ahol szintén várják a betegeket. Arról is olvashattam, hogy ki az orvos, aki mind e mögött áll. Dr. Kelemen Ottó az, aki a műtéteket végzi. Több, mint 25 éve foglalkozik plasztikai sebészettel. Számos hazai és nemzetközi társaságnak tagja. Folyamatosan továbbképzi magát, elsősorban nemzetközi tanfolyamokon. Így biztosítja pácienseit számára, hogy ők a lehető legjobb minőségűbb ellátást kaphassák. Emellett fontosnak tarja azt is, hogy az általa végzett műtétekhez – mint pl. a mellnagyobbítás is – csakis prémium minőségű implantátumokat, töltőanyagokat, gyógyászati segédeszközöket használjon. Az all inclusive műtéti díjak ezeket mind tartalmazzák.

Milyen műtétek vannak?

Az alábbi műtéteket végzik a Kelemed Plasztikánál: férfi és női mellplasztikát, mellnagyobbító műtéteket, mellkisebbítést, mellbimbóplasztikát, hasplasztikát, combplasztikát, karplasztikát, fülplasztikát, szemhéjplasztikát, zsírleszívást, intimplasztikát, zsírfeltöltéseket. Ezek közül én leginkább a mellnagyobbító műtétekre voltam kíváncsi. Ennek is vannak különböző típusai, mint pl. mellnagyobbítás implantátummal, mellnagyobbítás saját zsírfeltöltéssel, hibrid mellnagyobbítás és a mellimplantátum csere.

Az egyes típusok leírásánál többek között megtudhatjuk, hogy mi jellemzi a műtétet, mi a menete. A doktor úr azt is leírta, hogy milyen javallatai vannak az adott műtéttípusnak, illetve, hogy mikor nem végezhető el. Ezek mellett arról is tájékozódhatunk, hogy milyen szövődményekkel járhat az adott műtét. A mellnagyobbítás implantátummal műtét esetén elég részletes leírással találkozhatunk. Itt a javallatok mellett, megismerhetjük, hogy milyen helyzete lehet a mellimplantátumnak, illetve milyen módon lehet beültetni. A főorvos úr az implantátum osztályozásáról, a cseregaranciáról, az árakról is szót ejt, valamint az is kiderül, hogy ő melyik implantátumot ajánlja leginkább.

Mellnagyobbítás akció

Az oldalon most mellnagyobbítás akció is van, melynek tartalma egy Kelemed2021 all inclusive mellnagyobbítás, ajándék hyalursavas ajakfeltöltéssel. A csomag tartalmaz egy ingyenes konzultációt implantátum próbával, egy prémium minőségű implantátumot, 2 db kompressziós melltartót, 1 db kompressziós pántot, 1 db kompressziós harisnyát; a műtét, az altatás és az ápolás díját; a műtét utáni varratszedés és a kontroll vizsgálatok díját, ellátást és utánkövetést a teljes gyógyulásig, valamint az ajándék ajakfeltöltést is.

Én végül örültem, hogy a lakásvásárlási folyamat során megismertettek ezzel az oldallal és a doktor úrral, mivel nagyon részletes, de érthető műtéti leírásokkal találkoztam. A blogjukon pedig további hasznos információkkal gazdagodhatunk. Számomra egy hiteles forrássá váltak. Ha ilyen témában szeretnék megtudni valamit a jövőben, akkor mindenképpen újból meglátogatom az oldalt. Ha pedig kell majd egy hozzáértő, lelkiismeretes plasztikai sebész Budapesten, akkor már tudni fogom, kit érdemes felkeresni.