Házasságból ház lett, az online vásárlásból pedig kedvezmény

A feleségemmel 8 évig voltunk együtt. Ennyi idő alatt sikerült eljutnunk oda, hogy végre belekezdhettünk a saját közös házunk házunk építésébe. Meg is vettük a telket, együtt intéztük a jelzáloghitelt az összes családos házépítési kedvezménnyel együtt, és örültünk annak, hogy hamarosan nem kell már fizetni tovább az albérletet.

Zsuzsi kezdetben nagyon lelkesnek tűnt az új ház kapcsán. Már mikor meglátta az üres telket, elkezdett körbe-körbe járkálni, hogy ide fog majd nézni a nappali, mert hogy innen milyen szép a kilátás, ilyen színű lesz a fal, meg a teraszajtó mellé tehetjük majd a nagyi régi szekrényét is. Sajnos pont idáig nem jutottunk el, a berendezés utolsó apró simításaiig, ami szerintem számára jóval testhezállóbb feladat lett volna. Ő ugyanis végül egy kollégájával bútorozott össze, akivel persze “sosem volt köztük semmi”, én pedig vásárolhattam vissza tőle a másik fél tulajdonjogomat.

Már tényleg csak az utolsó simítások voltak hátra, hogy igazi otthonnak nézzen ki a lakás. Így viszont még inkább nem maradt pénzem, és nem is voltam soha az a típus, aki órákig válogat függönyt, ami megy a padló fugájának a színéhez. A nővérem segítségét kértem, aki azt mondta, a 4home webáruházban mindent megtalálok, amire szükségem van. Ráadásul otthonról, kényelmesen böngészhetem a termékeket. Sőt, mi több, most még olcsóbban is vásárolhatok, mivel a kuponkodok.hu oldalon elérhető 4home hu kuponok és kuponkódok segítségével akár egy nagyobb tételt is lefaraghatok a végösszegből.

Ha valaminek szerencsésen kell alakulnia, hát az most ez – gondoltam magamban, és engedve a kíváncsiságomnak, fel is kerestem a kuponkodok.hu-t 4home hu kuponok és kuponkódok felkutatása céljából. Valóban egyszerűnek tűnt a procedúra. Bevallom, még a termékek kiválasztása előtt megnéztem, hogy hogyan is működik az oldal. A weblapon különböző kedvezményeket találtam a 4home webáruházhoz kapcsolódóan. Mivel fel van tüntetve, hogy melyik kupont milyen jellegű termékekre vehetjük igénybe, illetve az is, ha az egész vásárlás végösszegéből vonódik le X százalék, könnyen ki tudjuk választani, hogy mi az, amire éppen valóban szükségünk van. Ezután a kedvezmény jellegétől függően vagy be tudunk másolni egy kódot a megfelelő helyre, hogy a virtuálisan megvásárolandó árucikkek kevesebbe kerüljenek, vagy pedig közvetlenül is el tudunk jutni arra az oldalra, ahol az akcióban részt vevő dolgokat, illetve a kedvezmény esetleges feltételeit meg tudjuk tekinteni.

Az egyik ilyen linknek kifejezetten örültem, mivel ennek a segítségével már kezdett az én fejemben is összeállni a kép, hogy mi mindenre lesz szükségem a 4home webáruházból. Készítsünk csak egy listát… konyhai eszközök, takarítószerek, ágyneműk, textíliák… várjunk csak, ezekre pont jó lesz az egyik kupon, amelyiknek most fedtem fel a kódját! A kanapéra is kellene néhány díszpárna. Miért ne lehetne fekete? De egy kávéfőző is jól jönne, az legalább kivételesen egy olyan eszköz, amit még én is magabiztosan használok a konyhában. Mennyi lesz ez így? Már mos 15%-kal kevesebb, és még nem is néztem meg minden kupont a kuponkodok.hu-n! Azt hiszem meg is van minden. Sem időben, sem pénzben, sem pedig energiaráfordításban nem kellett végül többet költenem az általam kevésbé kedvelt lakberendezési tevékenységre… bár ha már itt tartunk, idén valószínűleg nálam karácsonyozik a család. Ez egy jó lehetőség lenne, hogy megmutassam nekik ebben is a stílusomat, és a kuponkodok.hu is biztosan tele lesz hasonló akciókkal…

Azt hiszem, újra szerelembe estem. Van egy gyönyörű házam, ami csak az enyém, és hűen tükrözi az ízlésemet. Kell ennél több?