Egy medence nagyot dob az ingatlan értékén, megéri beruházni rá

Mivel ingatlan közvetítőként dolgozom, sokszor fordulnak hozzám az ismerőseim azzal a kérdéssel, hogy mi dob egy ingatlan értékén, mi az, amitől sokkal többet ér majd, vagy mik azok az apróságok, amiktől sokkal megkapóbb lehet a potenciális vevők szemében.

A napelemek, a fenntarthatósághoz kötődő dolgok sokat emelnek egy ingatlan értékén, ahogyan a korszerű fűtés, a padlófűtés vagy az új nyílászárók, nemrégiben cserélt tető is sokkal vonzóbbá teheti a házat. Egy rendezett kert szép virágokkal, egy takaros autófeljáró, ezek mind olyan dolgok, amiktől sokkal pozitívabb megítélése lesz egy kertes háznak.

Az az általános tapasztalatom, hogy a kertes házakat fiatal párok, vagy családok keresik főként, az Ő esetükben pedig a gyerekbarát lakás is nagyon vonzó lehet. Nem kell itt sok mindenre gondolni, egy kis csúszda, egy mászóka, vagy akár egy medence is sokat javíthat az ingatlan megítélésén.

Én egyébként gyerekes családok esetében az utóbbira esküszöm. A gyerekek imádnak medencézni, egy medence sokkal vonzóbbá teheti a házat és ez az az elem, ami az értékén is sokat dobhat, hiszen egy jó medence nem oclsó, ezt is bele szokták kalkulálni az árba.

Én is vettem otthonra egy komolyabb medencét. Merev, acél falú és 5 m hosszú. Nem vagyok oda a beépített medencékért, mert ha arra kerülne a sor, hogy el kellene adnom a házamat, akkor lehet, hogy a következő lakó nem szeretne medencét, egy felállítható medence pedig bármikor egyszerűen eltávolítható, akár magammal is vihetem, ha akarom.

Ezt egy beépített medencével természetesen n em lehet megtenni. Ezért jobb, hogyha előre gondolkozunk és olyan medencét veszünk, amit akár össze is lehet szedni.
Én innen vettem az enyémet: https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588

A bestmarkt.hu- n gyakran vannak olyan akciók, amiket szinte lehetetlen kihagyni, így jutottam hozzá a medencémhez is. Jóval ár alatt vettem és nem is bántam meg, nyáron nagyon jó szolgálatot tesz.

Sok minden mást is vettem már innen, az itt kapható termékeknek mind nagyon jó a minősége, még sosem volt panaszom egyikre sem, mindig azt kaptam, amit vártam és mindig olyan minőségben, amilyet az oldalon fel is tüntettek. Szeretem az ilyen korrekt üzleteket, éppen ezért merem ajánlani másoknak is és nem csak akkor, hogyha medence vásárlásról van szó.

Vannak itt elektronikai, műszaki cikkek is, szerszámok és még irodaszerek is. A legkülönfélébb termékeket lehet itt kapni, ami azért jó, mert nem kell mindent máshol megvenni, elég csak egy helyről rendelni.