Ingatlankeresés egy vendéglátóhelynek

Ingatlanközvetítőként sokféle igénnyel találkoztam már. Legutóbb egy vendéglátóhelynek kellet keresnem kiadó helységet. A nehézség az volt, hogy a konyha résznek elég nagynak kellett lennie, mivel nagy vendéglátóipari gépeket akartak odavinni.

Hogy pontosan átlássam miről is van szó, az érdeklődő átküldte az rdealer.hu webcímet, mivel innen szerzik be ők is a technikai háttérhez szükséges gépeiket.

A több, mint 20 éve fennálló családi vállalkozás minőségi, top márkák termékeit forgalmazza hazánkban, egészen pontosan Tapolcán két telephelyen is. A gépeik között használt és új készülékek találhatóak, így az érdeklődők sokszínű igényeit is kielégíti a pénztárcájuk tekintetében is.

A termékkategóriákat illetően igen nagy a választék, mivel az előkészítő gépektől, a sütéshez és főzéshez köthető készülékeken át a csomagolás professzionális végrehajtásához szükséges technika mind elérhető.

A jó minőséget meg kell fizetni, de az rdealer.hu oldalon akciókat is hirdetnek, ami rögtön a kezdőlapon meg is tekinthető. Kísérjük figyelemmel ezt, mivel bármikor ráakadhatunk egy kedvező ajánlatra!

Főként egy már használt gép esetében fontos, hogy milyen állapotban van, de ez az rdealer-nél nem titok, hiszen csakúgy, mint az újaknál, a már használtak esetében is több képet érhetünk el az adott termék oldalán.

Továbbá részletes leírást is mellékelnek, ami a főbb jellemzőket foglalja össze.

Ha nem feltétlenül forintban szeretnénk vásárolni, akkor egy kattintással a jobb felső sarokban átállíthatjuk a megjelenített árakat euróra.

Kapcsolatfelvételkor pedig csak az erre létrehozott felületre kell kattintani és választhatunk telefon, email, telephely, de webes felületű levelezés közül.

A garancia is garantált, hiszen új gépek esetén 1 év, használtaknál 3 hónapot vállal az rdealer.

Vendéglátósként én is biztosan őket választanám.