Német lottóban a jövő!

Én egy egyedülálló férfi vagyok, 35 éves és őszintén szólva, nincs semmi izgalom az életemben. Van egy albérletem Budapesten, eljárok dolgozni, de a munkám is olyan semmilyen, belefásultam. Néha hazajárok vidékre és ennyi. Barátaim majdnem mind külföldön vannak és csak sms-ezni szoktunk sajnos. Nagyon ritkán jönnek haza és olyankor is a legtöbb időt a családdal töltik, de ez nem is baj, így van a rendjén, ezért én nem is haragszom rájuk.

Egy valami érdekel, mint hobbi, az pedig a pénzcsinálás. Sokat szoktam azon gondolkozni, hogy miből és hogyan lehet pénzt csinálni. Sok ihletet kapok az internetnek köszönhetően. Olyan ötletem támadt, hogy kipróbálok valami szerencsejátékot, amiben sok pénz van, nem túl időigényes és nem stratégián alapul. Hosszas töprengés után a lottóra gondoltam. De valamiért mégse voltam elégedett az „ötletemmel”. Nem voltam úgymond elájulva magamtól, ezért gondoltam megcsavarom egy picit a sztorit és nem egyszerűen lottózom. Úgy döntöttem, hogy nemzetközi szinten kezdem a lottózást!

Több oldalt is megnézve mérlegeltem rengeteg ország lottójátéka közül. Fontos szempont volt számomra az is, hogy az elmúlt években mennyi nyertes volt, mekkora főnyereményekkel számolhattak az emberek. Miután több helyen is utánanéztem, egyértelmű volt számomra, a németek nemzeti lottójával kell játszanom ezentúl, mert ott a legjobbak az esélyeim a nyerésre.

A német lottó az európai lottójátékok közül a legszimpatikusabb volt. Én eddig is szimpatizáltam a németekkel, mert náluk általában mindig minden precízen, gördülékenyen, gyorsan, de megfontoltan működik, így a lottó is. De gondoljunk csak a focira például. A német focit általában összeszedettség, pontosság és precizitás jellemzi. A németek ezt sok mindenre kivetítik és a legtöbb dolgot így csinálják. A német lottó itthon német lottó néven fut, de Németországban 6aus49 a neve a játéknak, mivel 49 számból kell a játékosnak 6 számot kiválasztani, ezután egy SuperZahl-t, vagyis egy SzuperSzámot kell kiválasztani 0-9-ig, de itt csak egyet kell választani, szóval összesen hét darab számot.

Mivel azt említettem, hogy a pénzcsinálás a „hobbim”, ezért a német lottó pont nekem való játéknak ígérkezik, mert ott aztán valóban óriási összegek forognak kockán. Ezek azok az összegek, amik például nekem megérnek annyit, hogy havonta X összeget elkülönítsek arra, hogy befektessem a német lottóba. Viszont rendszeresen is tervezem, hogy játszok. Úgy olvastam, hogy hetente kettő alkalommal van sorsolás. Szerdán és szombaton vannak sorsolások. Terveim szerint minden szombati sorsolásban szeretnék részt venni, valamint két hetente szerdánként is szeretnék megjátszani egy szelvényt. Amikor pedig eléri az általam szabott határt, akkor mindkét nap játszom kétszer!