Egy ingatlan felújítása tele van lehetőségekkel

Mindenféle értelemben. Én viszont most egy sajátos aspektusból közelítenék a kérdéshez…

Látva, hogy mennyire elszaladtak az ingatlanárak, drága szüleink megörökölt ingatlanát újítottuk fel végül. Szép nagy ház, amit sikerült akként szétválasztanunk, hogy a nővéremék családja költözött az egyik felébe, a másikba pedig én a párommal. Komoly tapasztalás mindenestül felújítani egy házat új ingatlan vásárlása helyett, és úgy berendezkedni ott, hogy az akár egy életre szólhasson. Ráébred közben az ember egy csomó összefüggésre, én pedig megtaláltam például olyan shopokat, mint a csavarholding.hu, amit aztán a cégnél (ahol dolgozom) is ajánlottam bizonyos dolgok beszerezésére.

Rengeteg dolog fog kelleni felújításkor, ha ti is ilyesmibe vágtok, de tényleg! A csavarholding.hu azzal mentett meg minket többször is, hogy gyorsan küldtek utánpótlást, ha elfogyott valami. Lóhalálában intézve a dolgokat ez a körülmény sokaknál kulcsfontosságú lehet és a Csavar Holding Kft-re támaszkodni mindenkor stabilitást tud adni. Mi fogyott ki nálunk lépten-nyomon? Például olyasmik, mint gipszkarton csavar, teszem azt. Ezt a tempót, kiváló kommunikációt és maximális korrektséget értékelik aztán a munkahelyemen is azóta, így ennek a webshopnak a megtalálása volt tényleg a legnagyobb fogás, az elmúlt időszakban!

Hogy érzékeltessem, mekkora a választék, jelezném, hogy egyetlen olyan kategórián belüli alkategória alatt is még, mint a gipszkarton csavar, van még négy további kis kategória is! (Ezek: fémmenetű gipszkarton csavar, famenetű gipszkarton csavar, önfúró gipszkarton csavar és állítócsavar, valamint szintezőcsavar – ez utóbbi kettő már egy kategória) Talán ez jó szemléltető példa volt első nekifutásra (ha nem jártatok még náluk), hogy miért őket válasszátok. Hogy ne csak a gyorsaságot és a hideg profizmust emeljem ki az értékesítési rutinjuk során…

Természetesen csavaranyák és alátétetek is minden mennyiségben vannak, de ne csak erre irányuljon a figyelmünk. Náluk vésőket, rögzítőszalagokat és nagyon-nagyon eltérő természetű dolgokat, szinten tekintélyes mennyiségben kifoghatunk, ezért én először hozzájuk navigálnék más helyében is, ha bármire szükségem lenne újra a területen. Ha a cégünknek megfelel, amit ők nyújtani tudnak – ismerve a mi társaságunk elvárásait – akkor túlzás nélkül mondom: nincsen olyan igény, amit ne elégíthetnének ki.