A férfi oldaltáska mutatós a piacon

Soha sem gondoltam volna, hogy valaha is az ingatlan piacon fogok kikötni. A szüleim azt akarták, hogy ügyvéd legyek, én pedig, mivel nem volt jobb ötletem, így hát elmentem a jogi egyetemre. De hamar meguntam, rájöttem, hogy nem ezzel akarok foglalkozni. A szüleim azt mondták, hogy azért végezzem el, mert társadalmi megbecsülést ad, lesz mihez nyúlni alkalomadtán. Sőt, azt is mondták, hogy diploma nélkül egy senki leszek. Bennem ekkor fellázadt az, aminek fel kellett, és megkérdeztem magamtól: vajon eddig is ennyire sznobok voltak a szüleim, csak nem vettem észre? Mindenesetre meg akartam cáfolni állításukat, fogtam magam és otthagytam a jogi egyetemet. Az egész családom csőstül jött nekem, hogy éppen most teszem tönkre a jövőmet, de engem nem érdekelt. Végre szabadnak érezhettem magam, és tudtam, hogy ki kell repülnöm a kalitkámból. A szüleim nem értettek ezzel egyet, sőt, azt mondták, hogy álljak a saját lábamra, ha annyira akarok, keressek lakást, kezdjek el dolgozni, majd akkor meglátom, hogy mi a helyzet… És én megláttam. Kerestem egy albérletet, majd pedig körbekérdezősködtem ismerősöknél, hogy tudnak-e valami jó munkát, és az egyik haverom ajánlotta, hogy kezdjek ingatlanozni.

Szerinte jó a beszélőkém, hiteles vagyok, meggyőző, jó a megjelenésem, értelmes vagyok, tehát minden megvan bennem ami egy ingatlanosnak kell. Ez a haver, Béla ajánlotta, miután neki köszönhetően megkaptam a munkát, hogy vegyek egy jó táskát is magamnak. Béla szerint a jó ingatlanos vagány oldaltáskával jár, amiben tudja tárolni a szükséges céges papírokat, amik így nem gyűrődnek össze. A precizitás fontos. Mondtam Bélának, hogy jelenleg nekem nincs olyan sok pénzem, hogy most erre egy nagyobb összeget költsek, bár elismerem a hasznosságát.

Erre Béla azt felelte, hogy nem is kell, ugyanis ő tud egy nagyon jó weboldalt, ahol olcsón hozzá lehet jutni férfi oldaltáskákhoz, és mind nagyon jó minőségű és rendkívül esztétikus. Először nem hittem neki, de majd később megmutatta a weboldalt, ahol tényleg nagy választékban találtam táskákat, amik elég stílusosan mutattak. Az egyik táska akciós volt, eredeti Maxmoda férfi oldaltáska, és ráadásul selyemfényű marhabőrből készült. Ingyenes a szállítás, és alig 20 ezer forintba került. Ez szerintem nagyon kevés egy ilyen márkás, és bőrből készült vadonat új táskáért. Béla szerint is jó vételnek tűnt. Az olasz táska kettő nagy belső rekeszből és egy mágneszáras első zsebből áll. A bőrtáska bélése erős vászonból készült, az oldaltáskának a széle vágott, csiszolt, valamint szépre festett.

A csomagcsere program keretében lehetősége nyílik mindenkinek, hogy ha nem tetszik végül a megrendelt táska, 30 napon belül visszacserélje azt. Ez méltányos ajánlatnak tűnik, így Bélával együtt eldöntöttük, hogy megrendeljük ezt a táskát, főként a karrierem érdekében. Béla azt mondta, ez jó befektetés, szerinte minden komoly ember ilyet visel.

A táska pár napon belül megérkezett, és miután kibontottam, még biztosabb voltam benne, hogy ez egy jó vásár volt. Az oldaltáska csak úgy csillogott a napon, rendkívül tetszetős volt. Talán ennek köszönhetően még sikerül becsajoznom is? Mindenesetre elég nagy önbizalom löketet adott, így aztán sikerült még több emberhez elérnem a munkám során, és gyönyörű házakat adtam el. Örülök, hogy hallgattam Bélára és mindenkinek ajánlom, főként férfiaknak is, hogy olykor vegyenek maguknak ízléses kiegészítőket, hiszen a jó megjelenés már félsiker. Számít az első benyomás!