Saját céggel nem lesz nehéz pénzt félrerakni egy ingatlanra

Az ingatlanpiac elképesztően telített. Sokan a generációmból azzal viccelődnek, hogy körülbelül 60 évesek lesznek, mire saját erejükből félre tudnak majd rakni annyit, hogy saját ingatlanuk legyen. A vicc mögött azonban egy nagyon szomorú igazság húzódik meg. A korábbi generációból sokan úgy gondolják, hogy a mai fiatalok túl lassan nőnek fel. Ezért nincsen fix állásuk, családjuk, vagy lakásuk. Mivel nekik ezek már 20 éves korukban megvoltak.

Sajnos azonban nem a lustaság az elsődleges oka annak, hogy az emberek nem tudnak megengedni maguknak ilyen dolgokat. A világban ugyanis véges ingatlan van és ezek piaca pedig egyre nehezebben elérhető. Mivel az emberek most már befektetésnek és nem saját használatra veszik sokszor az ingatlanokat. Így pedig egyre több ingatlan lesz egyre kevesebb ember kezében. A saját ingatlan reménye pedig egyre kisebb. 

Persze ha az embernek saját cége van, akkor egész más a helyzet. Most már egy ideje fontolgattam azt, hogy kilépek az alkalmazotti sorból és megalapítom a saját cégemet. Ehhez azonban nem voltak meg az eszközeim. Elsőként mindenképpen információt kellett gyűjtenem, úgyhogy beírtam az internetre, hogy cégalapítás magyarországon. Nem sokkal ezután pedig már a Székhelypartner oldalát böngésztem. Később több ismerősöm is azt mondta, hogy ők is ezt az oldalt használták a saját cégük megalapítására.

És nem is csodálkozom ezen. Mivel ahogy belépünk a Székhelypartner oldalára, nem fogunk a szokásos idegesítő problémákba beleütközni. Mit értek ezalatt? Elsőként azt, hogy a Székhelypartner oldalán nincsenek zavaró reklámok és a kialakítás is olyan, hogy mindent a lehető leghamarabb meg fogunk találni. Pedig higgyétek el, nem vagyok túlzottan járatos a netes oldalak kezelésében. A Székhelypartner azonban annyira felhasználóbarát, hogy pár kattintás és már át is kerülünk arra a részlegre, ami minket érdekelt.

A cégalapítás magyarországon nem egy egyszerű dolog, viszont nem lehetetlen. Különösen akkor nem, ha egy olyan cég áll mögöttünk, mint a Székhelypartner. Amellett, hogy az oldalukon rengeteg információt el lehet érni, még székhelyszolgáltatást is lehet igényelni tőlük. Utóbbi azért nagyon fontos, mert nem létezhet székhely nélkül egy cég. Ha pedig már belekezdtünk egy ilyen nagy vállalkozásba, akkor nem szabad megelégednünk mással, mint a legjobb székhellyel.

És a Székhelypartner a főváros két legszebb pontján ajánlj nekünk ilyen szolgáltatást. Ráadásul nem is vészes áron! Annak is örültem, hogy ajándékba adnak egy hónapot, ami nagy segítséget jelenthet egy kezdő vállalkozásnál. Ez azonban még nem minden! A legfőbb indok, amiért náluk érdemes székhelyszolgáltatást igényelni az nem más, minthogy a bérlés teljes ideje alatt megcsinálják helyettünk a székhellyel járó összes adminisztrációs dolgot. Ez számomra egy hatalmas megkönnyebbülés volt.

Már csak egy dolog volt hátra, mégpedig, hogy felkeressem őket. Ezen a ponton állt, vagy bukott az egész cég és minden, amit idáig ígértek nekem. És nem okoztak csalódást. Hamar felvették a telefont és minden plusz kérdésemre is türelmesen válaszoltak. Régen éreztem már azt, hogy tényleg én lennék a figyelem központjában. Megbeszéltünk pár részletet és nemsokára meg is kezdtük a cégalapítás folyamatát. Ez sem tartott sokáig és végig tájékoztattak a kisebb lépésekről. Azóta pedig egy cég boldog tulajdonosa vagyok. Bátran ki tudom jelenteni, hogy a cégalapítás magyarországon náluk a legegyszerűbb. Mivel egy könnyen átlátható szolgáltatást nyújtanak.