Fekete nadálytő krém a kis felfedezők sérüléseire is remekül használható

Végre beköltöztünk. Magam is nehezen hittem el, de végre sikerült: az új otthonunkban élünk, amire annyira sokáig vártunk. Nem volt egyszerű a dolog, mert csak egy telket vettünk, és mi magunk építkeztünk és húztunk fel rá olyan ingatlant, amilyet egyszer régen megálmodtunk. De ennek nyilván bőven voltak olyan vonzatai, amivel nem tudtunk mit kezdeni. Ez azt jelenti, hogy évekig húzódott az építkezés, mert közben megérkeztek az első lurkóink, egyből ketten. Szóval nem haladt túl gyorsan a dolog, de most mégis a birtokunkba vehettük az új ingatlant és nagyon boldogok vagyunk benne. De nyilván számolni kell azzal, hogy a kis felfedezőink, akik azóta már négyen lettek még nem ismerik a terepet, ahogyan a veszélyérzetük sincs még a csúcson. Ez pedig bőven szül olyan mindennapos baleseteket, amik kisebb-nagyobb zúzódással és egy kis sírással végződnek. Ekkor kerül elő a jó öreg fekete nadálytő krém.

Sokan úgy emlékeznek csak rá, mint az a krém, amit a sportolók szoktak használni a zúzódásokra, vagy amit öreganyáink használtak a különböző erőltetéses sérülésekre. Pedig egy olyan multifunciós gyógynövényről van szó, amit bárki használhat, aki megsérül, vagy zúzódik valamilye. Így mikor valamelyik törpénk neki rohan a falnak, mert nem tudja, hogy a kanyar után rögtön ott van, akkor ezzel a csodával szoktam kezelni a fájdalmait.

A fekete nadálytő krém egy olyan gyógyhatású készítmény, ami segít abban, hogy a kék-zöld foltok és az erőltetés utóhatásai hamarabb elmúljanak. Nem egyszerű a dolog persze, ha ezek nap, mint nap újra előkerülnek. De a rendszeres használatot sem ellenjavallja senki. Pláne, hogy olyan más gyógynövényekkel van kiegészítve a hatása, mint az árnika, vagy a zsálya. A körömvirág krémet pedig azt hiszem mindenki ismeri, vagy használta legalább egyszer – ami a bőr felszínenének is nagyon jót tesz.

Ez egy természetes alapanyagokat tartalmazó bőrápoló termék, amit én speciel a herbiovit.hu oldalról szoktam rendelni. Itt mindenféle vegán és szintetikus anyagokat nem tartalmazó termékeket lehet kapni. Tehát akinek ez fontos szempont egy krém kiválasztásakor, annak ajánlom minden más oldalát is ennek a webshopnak. Vannak itt arcápoló krémek, testápolók és kimondottan lábkrémek is. Aztán persze nem csak bőrápoló termékeket lehet kapni, hanem vitaminokat és étrend-kiegészítőket is, amikkel remekül karban lehet tartani a testünket. Végül pedig, ha elég ügyesek voltunk, akkor lehet egy kis müzlivel megjutalmazni magunkat, vagy a veszélyérzet nélkül rohangáló törpéinket. Ezek szintén csupa természetes összetevőből készülnek, tehát nem lesz benne semmi – rossz szóval élve – műanyag. Akinek ez fontos a mindennapjaiban, márpedig sokan vannak ezzel így, annak mindenképpen ajánlom ezeket a termékeket.

A fekete nadálytő krém szerintem egy multifunkciós gyógyhatású készítmény, nálunk mindig van otthon a herbiovit.hu-ról, ahogyan a hidratáló krémeket is innen szoktuk rendelni. Szerintem ez mind olyan dolog, aminek fontos helye van egy háztartásban, legyen benne akárhány gyerek vagy felnőtt. Ha ezzel egyet tudtok érteni, akkor ajánlom, hogy lessétek meg a herbiovit.hu kínálatát, hátha találtok kedvetekre való termékeket ti is. Külön felhívnám a figyelmeteket, hogy most sok termék akciós – gondolom az anyák napjával összefüggésben, ezért érdemes még gyorsan cselekedni. A natúrkozmetikumok, vitaminok és delikát termékek között biztosan lesz olyasmi, ami megtetszik és nem tudjátok visszatenni a virtuális polcra.