Hallgatóként elkezdeni egy karriert egy nagy álom

Engem mindig is az építőipar és az ingatlanok érdekeltek – párhuzamos tanulmányokat is folytattam ilyen téren!

De nem csak ezen a részterületen lehet a fiatalok segítségére diákmunka és hasonlók vonatkozásában a TopiWork, amit ezúton szeretnék bemutatni, mert nemrég befejezett tanulmányaim sikerességét ők tették teljes mértékben lehetővé… Ők koronázták meg ezt az időszakot, és miattuk helyezkedhettem el végülis, szinte azonnal az ingatlanértékesítés világában! Szóval figyelem, mert pótolhatatlanul előnyös lehetőség híre és ismertetése következik!

Szóval, nem csak az én szakmámban, hanem a legtöbb felsőoktatási területet érintően is, még csak nem is orientálódott – mondjuk elsőéves fiataloknak is – segíthetnek a TopiWorknél! Itt tartottunk… És innen is érdemes kezdeni a bemutatást, mert ez a lényeg. Minél hamarabb csöppenünk legalább részmunkaidősként a munka világába, hitem szerint annál jobb. Hogy mennyire komoly hely ők a netes álláskeresés világában, láthatjuk azokból az apróságokból, hogy a főoldalon van “Cégeknek” menüpont is, és nem árulok el titkot azzal, hogy aktív kapcsolatot ápolnak velük, a cégekkel, akik időközben hozzájuk fordultak. Hisz ebben rejlik a valódi sikerük… A kapcsolatfelvétel közvetlenné tételében a majdani munkáltatókkal. A mi (mint hallgatók) kapcsolatfelvételéről beszélek.

Hallgatók számára továbbá a “Munkára jelentkezés menete” menüpont alatt pontosan levezetik, hogy miként zajlik náluk az egész folyamat: én azért szeretem az ilyesmit, mert az efféle internetes, új ügyintézési módok teljesen optimalizálttá teszik bárminek a működését. És ezzel radikálisan lerövidítik a mindenkori ügyintézési időt. Szóval korszerű szemlélet és hozzáállás jellemzi ezt, az elstartolás szempontjából kiválóan funkcionális internetes jelenléttel bíró társaságot. Az ilyen jól működő, újszerű dolgoknak ma már az internet az új otthona, és az is fog maradni egy ideig!

Azt is megvilágítják azonban bemutatkozójukban, hogy mennyi, de mennyi előnnyel jár náluk munkát vállalni, teljesen egyedi körülmények miatt: érdeklődési körhöz kötötten vállalhatnak, akár részmunkát a felsőoktatásban tanulók, és a szakmai gyakorlatuk is igazoltan letudható ilyenek által, amiket soroltam. Egyedi adózási szabályok miatt átmenetileg többet lehet ilyen munkával keresni – ha a TopiWorkhöz csatlakozunk -, tapasztalatot szerezhetnek a munkavállalás világában a felsőoktatásban hallgatók, a több körös interjúkban szintén, ami nem csak szakmai tapasztalatszerzés tehát. Nagyszerű helyzet ez, mert komoly előny az is, ha valaki jó korán, már fiatalkorában megfordul álláskeresési interjúszituációkban. Továbbá ügyfélközpontúság jellemzi még őket, és ott van még az előnyök közt az általam már emlegetett gyorsaság… Ezt fokozva pedig megemlítendő, hogy van olyan blogjuk, ami részletesen ír munkahelyi etikettről és egy rakás kapcsolódó dologról. Ami pedig a “minden hasznos tudás egy helyen” érzetét erősíti.

Szóval, összegezve: hallgatók újfajta lehetőségeinek tárházáért, és diákmunka ügyében látogassatok mindenképpen a www.topiwork.hu-ra. Nem fogjátok megbánni. Talán az egész életetekre rányomja majd ez a bélyegét. A diákmunka tényleg lehet a jövőtök alapja – higgyétek el! 🙂

diákmunka