Én ingatlanban, ők mobiltelefon javításban utaznak

Az ingatlanokkal való foglalkozás mindig is vonzotta az érdeklődésemet. Amikor felvettek az irodához, nagyon boldog voltam. Hamar bebizonyosodott, hogy ez az én utam. Szeretem azt az érzést, amikor új ingatlanokat ismerhetek meg és segíthetek ügyfeleimnek megtalálni az álomotthonukat vagy éppen befektetési lehetőségüket. Ingatlanközvetítőként dolgozni egy nagyszerű dolog számomra, igazi álommunka, mert lehetőséget ad arra, hogy a segítségemmel igazi otthonok találjanak gazdára vagy jöjjenek létre. Emellett igazán változatos is, hiszen új helyeket fedezek fel és új ügyfelekkel találkozom, akiknek egyedi igényeire és elvárásaira kell reagálnom. Ez azt jelenti, hogy minden nap tanulok valamit, és folyamatosan fejlesztem a szakmai – beleérve a kommunikációs – tudásomat. Az ingatlanközvetítési munka tehát sosem kiszámítható. Az egyik pillanatban egy kis lakást mutathatok meg, a következőben pedig egy luxusvillát. Az ügyfelek kéréseinek megfelelően lehetőségem van teljes folyamatokat végigvinni vagy akár interjúztatni is bérbeadás esetén. Ezek mind olyan feladatok, amelyekben jól érzem magam, de mindig van mit tanulni, hová fejlődni, és ez is nagyon motivál.

iphone 7 kijelző csere

Természetesen van, hogy váratlan helyzet lép fel, ilyen volt például egy iphone 7 kijelző csere, amikor is gyorsan szervizt kellett találnunk az ügyfélnek. A feltérképezésre váró ingatlanban ugyanis úgy elejtette a telefonját, hogy gyorssegélyre volt szükség. Nagyon nagy szerencséje volt, ugyanis ahogy egyből utánanéztem a netem, szinte a szomszédunkban találtam meg az lcdfix.hu oldalon elérhető mobilszervizt, ahol sok típusú mobil és egyéb okoseszköz kijelzőjének a cseréje és egyéb javítása, köztük az iphone 7 kijelző csere is elérhető. Sőt, ahogy ígérték az oldalon, a legtöbb javítás egy órán belül elkészül, ez pedig nagyon kecsegtető ajánlat volt. Mint kiderült, ez tényleg nem csak duma, hanem a valóság, ugyanis nagyon sok alkatrészt tartanak készleten, hogy tényleg egyből el lehessen kezdeni a javítást. Nem is gondoltam volna, hogy valaha látok majd egy ilyen gyors iphone 7 kijelző cserét!

Egyébként úgy voltam vele, hogy bár nem örülök egy ügyfelem balszerencséjének – akkor sem, ha végül jól végződött a sztori -, de azt azért hasznosnak gondoltam, hogy most megismertem ezt a szervizt, mert ki tudja, mikor lehet rá nekem is szükségem, vagy épp az egyik ismerősömnek, barátomnak. Sőt, gondoltam már egyből arra is, hogy beszámolok itt a pozitív tapasztalataimról, és szerintem jól tettem! Hiszen így még több emberhez tud eljutni az infó, hogy egy budapesti bevásárlóközpont egy kompakt, Apple-Samsung-Xiaomi-Huawei szervizt rejt. És nem csak a telefonodat tudod bevinni, hanem akár a táblagépedet, az Apple Watch-odat vagy a MacBookodat! Szóval szerintem érdemes lehet minimum a fejedbe elraktározni ezt az infót, de akár nyugodtan mentsd le a weboldaluk címét is. Szerencsére – igazodva a pláza nyitva tartásához – a szerviz minden egyes nap nyitva tart, azonban vasárnap egy órával rövidebb ideig, 19 óráig (azért lássuk be, az sem kevés)! Ráadásul egy nagyon jó fej, és szakmailag is profi csapatot ismertem meg személyükben. Azért nem mindegy, hogy van, ahol napokat kell várni a telefonodra, itt meg egyből el is viheted… Nagyjából szétnézel pár üzletben, vagy éppen iszol egy kávét, eszel egy sütit, és az esetek döntő részében már meg is vannak a javítással! Az árazást tekintve is abszolút korrektek, nincsenek elszállva a költségek, úgyhogy ilyen szempontból is csak ajánlani tudom őket.