Új ingatlanhoz új klíma dukál: akciós a cascade klíma!

Többször is írtam nektek klímákról, mindig találok valami jó ajánlatot, vagy sikerül olyan helyzetbe kerülnöm, amikor nagyon is aktuális ez a téma. Legutóbb írtam nektek arról, hogy milyen előnyei is vannak a klímáknak, hogy miért célszerű beszerezni egyet otthonra is. Ezt a bejegyzésemet itt olvashatjátok: https://evip.hu/egy-tipp-hogyan-ne-suljunk-meg-nyaron-lakasban/.

Most viszont egy nagyszerű akcióról szereztem tudomást, erről szeretnék írni nektek. A klima-szereles.hu oldalon láttam egy nagyszerű akciót, ami így nyáron akár a friss lakástulajok életét is megkönnyítheti.

Sok olyan vevőm van, akik megvesznek egy házat és természetesen az átalakítást is tervezik. Egy kész háznál természetes, hogy egy kicsit a saját ízlésünkre szeretnénk formálni a már meglévő szobákat, és a dizájnt is.

Nem biztos, hogy az előző tulajoknak ugyanazok a dolgok számítottak, mint nekünk, ezért lehet, hogy érdemes egy kicsit változtatni. Nyáron például van, aki jobban bírja a meleget, vagy csak anyagi helyzete miatt nem ruházott be klímára, esetleg egy ventillátorral megoldotta a hőmérséklet okozta problémákat.

Pályafutásom alatt már több olyan vevővel is találkoztam, akik szerint e klíma a lakások alapfelszereltségéhez tartozik és tőlem kértek tanácsot klíma ügyben. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen a fal, mekkora hely van ott, nem lehet akárhova klímát telepíteni.

Ilyenkor jönnek elő a jó ajánlatok, ezért szoktam mindig utánanézni, hogy milyen lehetőségeink vannak, hogy hol vannak esetleges leárazások. Ha ezekkel tisztában vagyok, akkor tudom ajánlani a vevőknek a cégeket, akik valóban megbízhatóan és jó áron dolgoznak. Hiszen a lakások drágák és ilyenkor minél kevesebbet szeretnénk felújításra költeni.

Ilyenkor, amikor jelzik nekem a klíma vásárlási szándékot, rendszeresen a klima-szereles.hu-t szoktam nekik ajánlani. Itt mindig van valami nagyszerű ajánlat. Most például a Cascade klímák vannak leárazva. Természetesen ajánlottam is az érdeklődőknek, mert nagyon jó akcióról van szó, és a beszerelés is benne van az árban.

A klímavásárlásnál sokszor a beszerelés a buktató, nehéz jó szakembert találni, aki tényleg ért hozzá, illetve megbízhatóan és pontosan dolgozik. A beszerelés költségei ráadásul elég magasak, ezért ezek miatt jócskán többe szokott kerülni a klíma összességében.

A klima-szereles.hu- nál egy nagyon profi és megbízható csapat dolgozik, akikre bátran rá merném bízni akár a saját klímámat is.

A Cascade klíma egyébként nagyon jó minőségű, nem jellemző rá a meghibásodás, mégis 5+5 év garancia van rajta, ez pedig egy plusz biztonságot ad. Az akcióba benne van az is, hogy ajándék Wi-fi adapter jár mellé.

Már lassan igazi klíma szakértő vagyok, annyi klímás tanácsot adtam. Nekem is innen van egyébként a klímám otthon, és több házba is ajánlottam már Őket, eddig problémamentesen.

Az ingatlanosok munkájának sokszínűségét igazolja az is, hogy ennyi mindennel kell valójában foglalkoznunk.