Modern otthon, és más megoldások

Az Imagine Baby webshopjának köszönhetően a legfelkészültebben fordulhatunk rá életünk projektjére, a gyermeknevelésre.

Meg fogjátok látni, ha eljuttok erre a pontra, a lakásátalakítás is teljesen meghatározó és megkerülhetetlen lesz. Egy gyermek lakhelye és élettere speciális dolgokat kíván meg. Mi szerencsére, éppen tudtunk úgy költözni, hogy az új helyen történő berendezkedésünket ennek rendelhettük alá eleve – mert pont találtunk jó, és modern lakást. De nézzetek majd rá az Imagine Baby kínálatára is. Ezt azért mondom, mert ez az egyik legfelkészültebb shop babacuccokkal, és azért is javaslom őket, mert, ha ti is most álltok először ilyen feladat előtt, rá fogtok jönni, hogy nagyon sok dologra kell (kellett volna) gondolni. Nem minden van a szupermarketben… A legalapvetőbb kellékek mellett sok-sok figyelmesség szükségeltetik. Mind a vásárolható dolgok között tallózva, mind a blogjukat olvasva jobban képbe kerülhettek mindennel az iménti beszúrt linken!

Játékok is vannak náluk, ráadásul olyanok, amik készségfejlesztők, és mondjuk a fogzás időszakát jelentősen megkönnyítik, valamint szükséges kiegészítők, de azokból az érdekesebb, modernebb vonal van ott készleten. Figyelnek például, ahol csak tudnak a környezettudatosságra.

A játékok közül azért a Rágómakiknak nevezett darabok a legérdekesebbek, mert ezek közül az egyik konkrét darab ragadta meg annak idején a bolt létrehozóinak figyelmét is – micsoda innovatív cuccokat lehet találni a gyermekneveléshez…

Ők pedig a saját példán tanulva továbbadják most az ilyesmit. Bankkártyás fizetés, utalás és utánvét is szóba jöhet. GLS házhozszállítás, vagy csomagautomata – természetesen mindenre készen állnak. Akkor is ajánlom az Imagine Babyt, ha valamivel kapcsolatban az utolsó pillanatokban eszméltetek, hogy erre is szükség lehet. Pelenkák például. Minden.