Egy tiszta ingatlan jobban eladja magát

A takarítás soha nem egyszerű, oda kell figyelni rá és nem szabad elhanyagolni. Igaz ez akkor is, amikor valaki ingatlanát szeretné értékesíteni. Egy tiszta ingatlan máris jobb benyomást kelt a vevőben. Legyen szó akár lakóházról, akár valamilyen ipari létesítményről.

Persze ma már elképzelhetetlen, hogy valaki felmosóval áll neki egy több száz vagy akár több ezer négyzetméteres felület takarításának, de erre nincs is szükség.

A megoldás a ráülős takarítógép, ami hatékony és gyors munkát végez, pontosan tisztít, gyorsan dolgozik. A Greenway Kft. pedig pontosan ilyen takarítógépeket kínál. Ráadásul ezek a profi gépek bérelhetők ezen a felületen. Ami azt jelenti, hogy nem kell megvásárolni ezeket az igen drága berendezéseket, így a takarítási költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek és sokkal kiszámíthatóbbak is.

A ráülős takarítógépek egyike a Taski Swingo 4000 modell, ami szintén bérelhető a Greenway Kft-től. Hogy mit is kínál ez a profi berendezés? Egy nagy méretű ráülős gépről van szó, aminek igen nagy a munkaszélessége, 85 centimére szélességben takarít. A víztartály méretét is ehhez a mérethez igazították, 200 literes tartályával igen nagy terület, felület megtisztítható. Hatékony rendszer, egy új szabadalomnak köszönhetően mindig a megfelelő tisztítószermennyiség és vízmennyiség kerül a padlóra, amivel víz és tisztítószer és végső soron idő is megtakarítható.

A hatékony takarításban nagy szerepe van a W-alakú szívófejnek, ami nagyon pontosan és alaposan követi a padló alakját és a kanyarokban is tökéletesen felszívja a fizet. Még az olyan felületeken is, amelyek egyenetlenek és fordulás közben is képes ugyanezt a kiváló teljesítményt nyújtani. A szívófej lamelláit úgy tervezték meg, hogy az apró törmelékeket is képes legyen felszívni, de úgy, hogy ez nem okoz a rendszerben eltömődést. A kiváló takarítás része a tökéletes és gyors száradás is, és ez a ráülős takarítógép ezt is nyújtja.

Egy igen magas minőségű, prémium berendezésről van szó, ami azt jelenti, hogy tartós is egyben és a nehéz takarítási feladatokat is el lehet vele végezni. Alkatrészei hosszú élettartammal bírnak, az üzemideje magas, a javítási költségei alacsonyak. Ez igazán ideális párosítás. Nagy előnye továbbá, hogy az olyan alkatrészeket, melyek gyakori karbantartást igényelnek, citromsárgával jelölték, és ezeket egyébként szerszám, eszköz nélkül el lehet távolítani.

Mindemellett ez a ráülős takarítógép egy kényelmes választás is egyben, alacsony a fellépőmagassága, és magas a háttámlája, az ülése állítható az egyéni igényeknek megfelelően. A gázpedál is biztonságos és ergonomikus használatot kínál. Ha pedig fontos a zajszint is, akkor létezik az ECO mód, ami kifejezetten csendes takarítást tesz lehetővé.

A Greenway Kft. pedig ennek a gépnek a bérlésére is lehetőséget kínál. Így mindenki számára elérhetővé válnak a magas minőségű, profi takarítógépek, anélkül, hogy be kellene ruházni rájuk.

Ráadásul a cég átvállalja az üzemeltetéssel járó költségeket és feladatokat is, így tervezhetővé válik a kiadás. Ami a mai világban szintén nagy előny. Ezen kívül a full szerviz konstrukció további plusz előnyöket kínál, például a rendszeres megelőző karbantartást, a szervizköltségeket is tartalmazza, ezen kívül az oktatást, szaktanácsadást és a kopó alkatrészek cseréjét is korlátlanul tartalmazza.

A ráülős takarítógép gyors, pontos munkát végez, nyomában tisztaság jár, mindezt pedig kiszámítható áron kínálja.

Egy ingatlan karbantartásakor is fontos szerepe van a rendszeres takarításnak. Érdemes ezzel is tisztában lenni, amikor bármilyen típusú ingatlant vásárolunk. Egy tiszta, karbantartott padlózat pedig nagy mértékben hozzájárul az általános képhez is. Ha figyelünk a tisztaságra, azzal mindig nyerhetünk. Akár azt is, hogy az ingatlanunkat magasabb áron tudjuk értékesíteni.