Intenzív angol nyelvtanfolyam a karrierem érdekében

Ingatlanosként mindig képben kell lennem. Mindig vannak új trendek, új technikák, amiket illik ismerni ebben a szakmában. Viszont sokszor sajnos mire ezeket magyarra is lefordítják, már más eladói technikákat használnak. A fordítás is időigényes. Egy ilyen, folyamatosan fejlődő ágazatban pedig nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy lemaradjunk.

Ezért döntöttem úgy, hogy egy intenzív angol nyelvtanfolyam keretein belül magasabb szintre fogom emelni a nyelvtudásomat azért, hogy ne kelljen várnom, hanem a szakmai anyagokat azonnal, eredeti nyelven, vagy angolul elolvashassam.

Szerintem egy ingatlanosnak a mai világban elengedhetetlen a nyelvtudás, ezért is döntöttem amellett, hogy végre rendesen megtanulok angolul, hogy értsem a komolyabb cikkeket és tanulmányokat is.

A nyelvoktato.hu oldalon olvastam az intenzív nyelvtanfolyamukról, arról, hogy mik ennek az előnyei. Úgy döntöttem, hogy ez az, amire nekem szükségem van, ugyanis egy intenzív nyelvtanfolyam során sokkal nagyobb fejlődés érhető el, mintha heti 1-2 alkalommal megyek csupán nyelvórákra.

Még nem indult el a kurzus, amire jelentkeztem, de remélem, hogy tényleg olyan nagy fejlődést fog hozni, mint amit a vélemények és nyelvtanulásról szóló tanulmányok alapján remélek. Akkor mehetek a későbbiekben ingatlanos konferenciákra is, a nyelvtanulás által pedig jobbá válhatok a szeretett munkámban.

Sok jót olvastam erről a tanfolyamról, és szerintem be is fogja váltani a hozzá fűzött reményeimet. A nyelvoktato.hu oldalon egyébként több tanfolyamról is lehet olvasni, szóval biztosan mindenki talál a saját igényeinek és céljainak megfelelőt itt.