Mi dobbantaná meg egy hölgy szívét, ha nem egy női bőrtáska?

Az édesanyja mindenki számára egy, az életében központi helyet elfoglaló figura. Akár tetszik, akár nem, az ő személyisége és befolyása az egész életünkre kihatással van. Az én anyukám mindig is egy erős, saját lábán álló asszony volt, akkor sem roppant össze, mikor apukám elhagyott minket. Azóta persze felnőttem és önálló életet kezdtem, de arra mindig odafigyelek, hogy anyámnak a legjobbat adjam. Azóta is aktívan dolgozik, van egy jól menő ingatlanirodája, így a megjelenésére fokozottan figyelnie kell. Jó benyomást kell keltenie a lehetséges vevőkben, hiszen ha nem a profizmust és a felkészültséget, sikerességet sugározza, akkor lehet, hogy nem az ő ajánlatát választják. Éppen ezért volt jó választás, amit legutóbb karácsonyra kapott tőlem, hiszen az elegáns öltözéknek, kosztümnek mi lehetne jobb kiegészítője, mint a női bőrtáska? Egy remek oldalt találtam, ahonnan döbbenetesen jó áron rendelhetőek nagyon dizájnos, mégis elérhető árú olasz táskák, ezt szeretném most megosztani.

női bőrtáska

Erősen el voltam gondolkodva akkoriban, hogy mivel lepjem meg anyámat az ünnepre. Sok minden eszembe jutott, azonban végül arra jutottam, hogy azok többségét inkább magának szereti beszerezni. Végül úgy találtam meg a cipomarket.hu oldalát, hogy a barátnőmnek kerestem lábbelit, de feltűnt, hogy női bőrtáska kínálatuk is van, és ekkor ütött belém az isteni szikra: minden nő imádja a táskákat, miért ne lepném meg anyukámat eggyel? Az oldalon felsorakoztatott női táskák zöme kiválóan passzolna az ő összeállításaihoz is, szóval az ajándék jellege máris kézenfekvő volt. Így már csak ki kellett választanom egy olyat, amiben a szükséges holmijai remekül elférnek, és mégsem vonják el a figyelmet a lényegről: a személyiségéről. A választásom végül egy visszafogott színű, puha, finom bőrből készült oldaltáskára esett, és ahelyett, hogy végül a kedvesemnek kerestem volna cipőt, megrendeltem ezt.

Nem kellett sokat várni, hogy megérkezzen a csomag, tényleg csak a legszükségesebb időt. A munkahelyemre rendeltem, hogy biztosan át tudjam venni felesleges körök nélkül, és már ekkor alig vártam, hogy átadhassam. Eljött aztán a karácsony, és anyukám egészen meg volt lepődve, hogy a csomagban, amit átadtam, egy női bőrtáska volt. Szerencsére elég jól ismerem az ízlését, így megnyugodva láttam, hogy mennyire tetszik neki. Rögtön fel is próbálta, megnézte az összes zsebét, rekeszét, és boldogan ölelt át, hogy mennyire remek dolgot kapott. Szóval ha női bőrtáskát keresel meglepően jutányos áron, akkor javaslom, hogy Te is látogass el a cipomarket.hu oldalára, és magad is láthatod, mennyi csodálatos darab közül válogathatsz!