Ingatlan vásárlás után vállalkozás alapítás székhelyszolgáltatással

Régóta szeretnék kiszabadulni a mókuskerékből

A barátaim régóta buzdítanak rá, hogy szakadjak ki a multi környezetből, ahol most dolgozom, és alapítsak saját céget. A szívem mélyén mindig is tudtam, hogy igazuk van, de nagyon nehezen szántam el magam a döntésre. A multi ugyanis nagy biztonságot és biztos fizetést tud adni, még akkor is, ha adott esetben az utolsó utáni bőrt is képesek lehúzni az emberről, adott esetben akár a túlórák kifizetése nélkül. És azt is hozzá kell tenni, hogy a barátaim is nyilván látták rajtam, hogy egyre kevésbé vagyok önmagam. Nehezemre esett bármire is koncentrálni, olyan fáradt voltam az állandó hajtás, a folyamatos nyomás, és az egészségtelen túlórázás miatt. Persze fejben megvolt, hogy miért vállalom be ezt az áldozatot: szerettem volna ugyanis saját lakást venni. És erre spóroltam a multis fizetésemből. Most azonban, hogy megtörtént az ingatlan vásárlás, talán tényleg ideje lenne a saját cég alapításának.

Székhelyszolgáltatás Budapesten, profi csapat segítségével

Így hát elkezdtem utánanézni, hogy mik is a lehetőségeim ezzel kapcsolatban. A barátaim nagyon támogatóak voltak, és egyikőjük felvetette, hogy ha már a cégalapításnál tartok, a székhelyszolgáltatás Budapesten megragadható lehetőségivel kapcsolatban is érdeklődjek. Eddig még nem hallottam erről semmit, ezért érdeklődve kezdtem el utánajárni a témának. Így kötöttem ki a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalán, ahol remek információkat találni mind a cégalapítással, mind a székhelyszolgáltatással kapcsolatban. Az oldal nagy segítségemre volt abban, hogy először is megértsem, mi is az a székhelyszolgáltatás. Sőt, mi több, még a jelenlegi jogszabályi rendszerben is segít eligazodni az oldal a székhelyszolgáltatással kapcsolatban! Így azok is nagyon sokat tanulhatnak erről a lehetőségről, akik hozzám hasonlóan nem igazán jártasak ebben a témakörben.

De mit is jelent a székhelyszolgáltatás Budapesten? Ez gyakorlatilag annyit tesz, hogy ha egyelőre nincs rendelkezésre álló helyszín, amelyet a céged székhelyéül meg tudnál adni, akkor a szekhelyszolgaltatas24.hu csapata ebben kisegít. Így ez egy teljeskörű székhelymenedzsmentet foglal magában. Ami nem pusztán annyit jelent, hogy a segítségükkel be tudsz jegyezni egy székhelyet magadnak a vállalkozásod számára, hanem azt is magában foglalja, hogy a csapat kiteszi a cégtábládat, kezeli és továbbítja a postádat, és képvisel téged a hatóságokkal szemben is. Budán és Pesten is van lehetőség megigényelni a szolgáltatást, így azt a helyszínt választhatod, amelyik egyébként is kényelmesebb a részedre. A székhelyszolgáltatással jelentős adminisztrációs tehertől megszabadulhatsz, ráadásul egy profi csapat tud neked segíteni hatósági kérdésekben is!

Így intézheted a szükséges papírmunkát

Arról nem is beszélve, hogy a székhelyszolgáltatás Budapesten csomag igénybevételével az induló vállalkozásnak nem szükséges irodát bérelnie sem. Sőt, még azt az építményadót sem kellene megfizetni, ami akkor esedékes, ha valaki a saját lakásába jelenti be a vállalkozását. A székhelyszolgáltatás Budapesten csomag igénybevételéhez ráadásul a szerződéskötés is igen egyszerű. Ehhez nem szükséges mást tenni, mint a honlapon található űrlapon kitölteni az adatainkat. Ha rendelkezünk ügyvéddel, akár egy órán belül kézhez kaphatjuk a befogadó nyilatkozatot a székhelyszolgáltatás igénybe vételéhez. Ha azonban nincs, akkor sem kell kétségbe esni. A csapat ugyanis ingyen biztosít az ügyfelei részére ügyvédet, hogy biztosan minden adminisztráció rendben legyen. Ezt követően pedig egy személyes találkozó keretein belül sor kerülhet az iratok aláírására és a pénzügyek rendezésére.

Ha pedig a papírokat az ügyvéd beadta a cégbíróságra, a cégbíróság bejegyzi a székhelyet, ami maximum 15 napot vehet igénybe. Valóban nem tűnik bonyolultnak a székhelyszolgáltatás Budapesten történő igénybe vétele. Ti csináltatok már ilyesmit?

székhelyszolgáltatás Budapesten
A székhelyszolgáltatás Budapesten csomag igénybevétele nagyon egyszerű, kezdésként egy online űrlapot szükséges kitölteni a felületen