Lakás vásárlástól a masszázsig – amikor egyik öröm után jön a másik

Eljött az a pillanat, amikor a jól megszokott, belakott lakásunkat le kell cserélnünk. Már igen csak szűkös lett számunka ez az 55nm. Mindig is nagyobb lakásra vágytam, szeretem a hatalmas ablakokat, a nagy tereket, az elvonulást, amikor nem kell a család minden egyes tagját kerülgetni. Mivel már olyan sok egyedülállónak, párnak, családnak segítettem megtalálni az álom lakást, itt volt az ideje, hogy nekem is meglegyen.

Ki is néztem egy szuper lakást, 3 szobás, nappali, hatalmas, tényleg igazán óriási konyhával és fürdőszobával. Nálam ez a kettő sarkalatos pont, de szerencsére nagyon jó áron, központi helyen találtam olyan birodalmat, ahol kád és zuhanyzó egyaránt van, és bizony ezek különállóak. És persze a kád sarokkád, így kényelmesen el lehet férni benne, akár párban is. Amikor a páromnak megmutattam a lakást, teljesen le volt ő is nyűgözve, majd a páros fürdőzés gondolatából hirtelen páros masszázsra tért ki. Mondta, hogy már amúgy is meg akart ezzel lepni, és ha már álmaink lakása is összejött, akkor ünnepeljük meg ezt a közös masszázzsal. Elő is kapta a tabletet, gyorsan beütötte a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs címet. Én egy picit aggódtam, itt ez a vírushelyzet, biztos most a legideálisabb egy ilyet bevállalni? Nagyon kecsegtető kis program ez, de tényleg nem tudtam, hogy mennyire jó ötlet belecsapni. De párom megnyugtatott, hogy ebben a szalonban mindenre gondolnak, nagyon fontos számukra is a vendégek védelme, körültekintőek, már a bejáratnál lehet kezet fertőtleníteni, és a masszőrök is végig maszkban dolgoznak, meg persze a szobákat is minden alkalom után fertőtlenítik, így nincs okom az aggodalomra. Ennek nagyon örültem, így rábólintottam a közös programra. Ránk is fér amúgy, hiszen mindketten állandóan rohangálunk egész nap, nap végére mindig fáradtak vagyunk, így megérdemeljük a közös kikapcsolódó pihenést.

Azért felmentem én is a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalra, nem mintha nem hinnék a páromnak, de szeretek magam is utánajárni a dolgoknak. A leírást átolvasva már tényleg nem volt kétséges számomra sem, hogy ez egy remek program ahhoz, hogy kiszabaduljunk a hétköznapokból, lazítsunk, töltődjünk.