Egy ingatlanosnak is jól jöhet az online Penny akciós újság

A barátnőmmel, hogyha nagyobb bevásárlást tartunk, akkor mindig közösen megyünk el valahova, ahol tudjuk, hogy jó kis akciók lesznek. Nagyjából ugyanaddig dolgozunk, így nem kell arra is figyelni, hogy az egyikünknek meg kell várnia a másikat, hanem az adott hely előtt találkozunk, és már nyomjuk is a dolgot. Általában a jó akciók kifigyelése váltott feladat, egyszer én, egyszer ő viszi magával reggel az akciós újságot, és nézi ki az aktuális legjobb árakat. Azonban a múltkor igen feledékeny voltam, és ha egy munkatársam nem segít ki a akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldallal, akkor igencsak bajban lettem volna a boltban.

Éppen a Penny üzletlánc volt soron, mert tudtuk, hogy néhány olyan termék is akciós lesz, amit nagyon szeretünk. Nem mondom azt, hogy szegények vagyunk, mint a templom egere, de nem árt néha odafigyelni a kiadásokra, hogy ne nyújtózzunk tovább a takarónknál. Én ingatlanokkal foglalkozom, tehát előfordul, hogy elég jól keresek, de nem lehet mindent erre alapozni. Attól, hogy jól teljesítek, még bármikor beüthet valami, és elesünk a bevételünk jelentős részétől. Szóval annyit igyekszünk takarékoskodni amennyit csak emberileg lehetséges, és az akciós újságok rengeteget segítenek ebben.

akcioleso.hupenny-akcios-ujsag

Egyszer már az irodában vettem észre, hogy elfelejtettem reggel eltenni az újságot, és akkor még nem ismertem a akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldalt, tehát elég stresszes voltam, hogy mit fogok így kezdeni a helyzettel. Ott fog várni a barátnőm, én pedig tudatlanul érkezem meg, mert fogalmam se lesz, hogy mit keressünk és mennyiért. Sosem fordult még elő ilyesmi velem korábban, így eléggé feszült voltam, próbáltam valami megoldást kieszelni. Még az is eszembe jutott, hogy kicsit kikérem magam, és megpróbálok valahol felhajtani egyet a városban, de aztán ezt gyorsan elhessegettem, mert abszurd volt, egy kétségbeesett elme szüleménye. Valószínűleg látszott rajtam, hogy tele vagyok feszültséggel, mert az egyik munkatársam odajött, és megkérdezte, hogy ugyan mi bajom van.

Tudom, banális az egész, igazi első világbeli probléma, de én ott annyira rá voltam feszülve, hogy nem tudtam másra gondolni. Elmondta neki, a történetet, és bár láttam rajta, hogy szinte szórakoztatónak találja, azért valamennyi részvétet is véltem a hangjából kihallani. Mást nem tudott egyelőre, mint sok sikert kívánni, és visszament a helyére. Na, gondoltam, te is nagy segítség voltál. Nem lett igazam, ugyanis negyed óra múlva érkezett tőle egy üzenetem, amiben a akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldal címe volt, és annyi, hogy “vigyázz magadra”. Megnyitottam az oldalt, és erőt kellett vennem magamon, hogy ne kiáltsak fel örömömben!

Ott volt online elérhetően, digitalizálva az aktuális és az összes Penny akciós újság, ami éppen közkézen foroghatott! Ekkora segítséget nem is reméltem senkitől, ráadásul eszembe se jutott, hogy online verziót keressek, elvégre ezt majdnem mindenki megkapja, akinek van ilyen bolt a közelében, tehát minek lenne fenn a neten. Nem lett igazam, itt volt minden, hozzáférhetővé téve, arra várva, hogy megmentsen engem! Odamentem a munkatársamhoz, és nagyon megköszöntem neki a segítséget, ő pedig csak annyit mondott, hogy egy kávéval kvittek is vagyunk. Miután leszállítottam neki az italt, gyorsan rá is vetettem magam a nézelődésre. Kinéztem, kijegyzeteltem magamnak az összes szóba jöhető akciót, és így már felkészültem állhattam a kedvesem elé délután, nem kellett felsülnöm a feledékenységem miatt.

Azt hiszem, a papír alapú újság hurcolását ezzel be is fogom szüntetni, hiszen minek vigyem magammal, ha menet közben a telefonomon vagy bent a számítógépen bármikor meg tudom nyitni és át tudom nézni? Sokkal kényelmesebb, gyorsabb, egyszerűbb módja ez a reklámújságnak, és a akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldallal teljesen el fogom hagyni a papírújság használatát. Azóta sem tudom, hogy eléggé megháláltam-e a kollégának a segítségét, de igyekszem minél többször felemlegetni és megköszönni, bár remélem, hogy azért ezzel nem megyek az agyára.