A metaautoszerviz.hu-t ajánlom, ha az autód javításra szorul

Vannak bizonyos szakmák, amiknél egyszerűen elengedhetetlen az autóval járás. Az enyém is ilyen, történetesen ingatlanos vagyok. Egész nap jövök-megyek egyik háztól a másikig, és sokszor még így is sikerül megcsúsznom. Szóval ha én autó nélkül maradok, az azt jelenti, hogy a munkámat se tudom elvégezni. És tudjátok mit? Pontosan ez történt. Nagyon furcsán kezdett viselkedni a kicsike, és nem akartam kockáztatni, úgyhogy inkább lemondtam az aznapi időpontjaimat, és elkezdtem egy, a közelben lévő, megfizethető autószervizt keresni. És ekkor akadtam rá a metaautoszerviz.hu oldalára, ahová végül elvittem a kocsit. És egyáltalán nem bántam meg, sőt! Ennyire talán még soha korábban nem voltam elégedett autószerelőkkel!

Sajnos az a helyzet, hogy én teljesen sütye vagyok a műszaki dolgokhoz, így a kocsikhoz is. Én csak vezetem őket, de eszembe nem jutna beléjük piszkálni. Pontosan ezért jött jól, hogy megtaláltam a metaautoszerviz.hu 18. kerületi műhelyét, mert így még a hibás autóval is 20 percen belül ott tudtam lenni, másrészt ők megbízhatónak tűntek már a weboldal alapján is. Hiszen nem sok olyan autószerviz van, amelyik ennyire informatív és fogyasztható weboldalt üzemeltet, annyi szent! Viszont ők nem csak szédíteni igyekeznek a hozzájuk fordulót, hanem előre leírják kerek perec, hogy mit vállalnak és mennyiért. Ez a becsületességnek egy kiveszőfélben lévő példája.

Szóval felhívtam őket, és mondtam, hogy jó lenne minél hamarabb, mert elég érdekesen viselkedik a kicsi kocsim, nem szeretnék kockáztatni. Mondták, hogy persze, vigyem be, megnézik. Sajnos az eredmény az lett, hogy több ponton is kezelésre, cserére szorult, szóval a javaslatukra inkább kölcsönöztem egy másikat. De az a helyzet, hogy még így sem kellett nagyon sokat várnom, elég közeli időt mondtak, amikorra várhatóan készen lesz.

Ez nem az a helyzet volt, amikor a szakember zsargonnal bombáz, hogy a végén minél jobban összezavarodj, és minél nagyobb összeget le tudjon gombolni rólad. Nem, ők teljesen őszintén és egyszerűen megmondták, mi is a baj. Még én is megértettem, aki ennyire nem ért a dologhoz. Szóval abban biztos vagyok, hogy bárki tér is be hozzájuk hasonló bajokkal, annak is töviről hegyire el fogják tudni mondani, mi mindenre van szükség. És mindezt elérhető áron teszik, ha ezt még nem hangsúlyoztam volna ki külön!

Végül a megbeszélt nap környékén újra kerestek, hogy készen van a kocsim, mehetek érte. Nagyon örültem, mert biztos voltam benne, hogy minden tőlük telhetőt megtettek, és az eredmény magáért fog beszélni. És igazam lett. Az autó tökéletesen működött, nyoma sem volt már a korábbi fura hangnak, akadozásnak. Hála a metaautoszerviz.hu munkatársainak, gyakorlatilag megújult a járművem! Szóval csak ajánlani tudom őket, érdemes másnak is adnia nekik egy esélyt!