Ingatlanon reklámozni, csak minőségi terméket érdemes!

Végre megadatott az a lehetőség, hogy vehessek egy lakást, ahol a magam ura lehetek, és mindig azt csináljak, amit csak szeretnék. Engem kifejezetten zavar, azaz már csak zavart az, hogy a nehéz munkával megkeresett pénzemet, arra költöm el, hogy valahol lakhassak, de az életterem változtatásához mindig engedélyt kell kérni egy olyantól, aki nagy ívben tesz a tartózkodási helyemre. Ezt nem tartom teljesen fernek, de legalább már ennek a korszaknak is vége!

Fővárosunk belvárosába kerestem egy agglegény lakást. Amilyen állapotok uralkodnak most ingatlanok terén, az valami elképesztő. Vagy nagyon hangulatos a lakás és a szomszédság elviselhetetlen, vagy nagyon sokat kéne költeni az amúgy is túlárazott zugra, de olyan is van, hogy se a környék, se a lakás nem jó, de legalább drága. Nem értem mi zajlik most az ingatlan piacon, de hogy nagyon nem a földön járnak az árak, a magyar keresethez képest az fix.

Rengeteget gondolkodok azokon is, hogyan tudnék valamennyi fizetés kiegészítéshez jutni. Vállalok néha-néha hétvégenként plusz melót, rendezvényeken színpadot és hangosítást kiépíteni. Ez nem csak azért jó, mert a sok ülőmunka után végre mozgok, de azért is, mert a színpadépítők igen kreatív figurák, akiknek ha bármilyen problémát, ha mondok, tudnak rá megoldást javasolni. Igaz ezek néha kicsit szürreálisak is tudnak lenni, de legalább segíteni próbálnak! A legutóbb elpanaszoltam nekik problémáim, mondtam, hogy még mindig kéne valami plusz jövedelemforrás, de már a hétvégéim is eléggé leterheltek, ezért valami olyan dolog kéne, ami csak termeli a pénzt. Erre pedig egy olyan megoldást kaptam, amin elgondolkodtam.

Azt javaslatot kaptam egyik friss gyerekes kollégámtól, hogy ha forgalmas helyen sikerül lakást vásárolnom tetessem ki az ablakomra az – Autós gyerekülés – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet! – reklámfeliratot. A lényeg, hogy valamit hirdessek az ablakomon és azért szedjek be díjat!

A szöveg most nem lényeges. Azért ezt mondta a kolléga, mert nem rég született meg a második gyereke és a Babaverda üzletében és online boltjában olyan kellemeset csalódott, hogy azóta mindenkinek ezt az üzletet ajánlja, ha teheti! Állítása szerint, itt található, ha nem is a világ, de az ország legjobb babakocsis felszerelése. Ezek a termékek mind a kicsi komfortérzetét, mind a biztonságát egyaránt tökéletesen kiszolgálja. Amit az első gyereknek vettek autós gyerekülést, azt még mindig remek állapotban van és tudják használni, az új jövevénynél, de ugyan ez a helyzet a babakocsival is. Minőségi babás dolgokat lehet itt vásárolni, és ezek a termékeket egyenesen a gyártóktól szerzik be. Coletto Florino autós bébihordozó volt az első vásárlása, ami 0-13 kilóig használható babákra, és annyira praktikus volt a használata, hogy egyből elkötelezték magukat párjával emellett a bolt mellett. Azóta már meg van a tökéletes Quatro Lily sport babakocsijuk is. Tapasztalataik szerint, annyi szereti a gyerek, hogy szinte alig akar kiszállni belőle, és ha benne is van, csendben kémleli a környezetét vagy édesded alszik. Ez amiatt lehetséges, hogy kényelmes és biztonságot nyújt, amit a gyerekek benne ülve éreznek.

Hatalmas nagy nyomást vette le a vállukról a Babaverda.hu, mert friss szülőként fogalmuk sem volt merre induljanak gyerek témában. Mit érdemes, és azt milyen minőségben kell beszerezniük, de bennük egy biztos és tisztességes boltra találtak.

Ez volt hát a története annak, a reklám szövegötletnek, amit ki kellene írnom az új lakásomra. Igazából az elmeséltek alapján még ki is tenném, mert megkedveltem az elmeséltek alapján!

Mindenesetre reklámfelületként használni az ablakom nem rossz gondolat, mert egyik haverom már jelezte, hogy ő is megcsinálta ezt havi 6000 forinttal gazdagabb. Nem sok pénz, de pénz. Lehet én is belevágok ebbe, és első körben megkérdezem a babaverdát, hogy belemennének-e a szponzorációba, mert kifejezetten minőségi termékeket, szolgáltatást szeretnék reklámozni ingatlanomon. Megpróbálom nem lejjebb adni ezt az elhatározást, és remélem, találok is ebben partnert vagy partnereket!