3d öntapadós tapéta – ez a nyári sláger nálunk

Egy ingatlan felújításának és kipofozásának nagyon sokféle aspektusa lehet. Megközelíthető a kérdés onnan, hogy valaminek a műszaki állapota rossz és lehet ezen javítani. Aztán megközelíthető a kérdés onnan is, hogy valami csak szimplán ronda és sürgősen kezdeni kell vele valamit, különben az embernek minden napja keserédes abban a lakásban: édes, mert össze tudott kuporgatni egy életnyi pénzt egy 32 négyzetméres szoba-konyhára, de keserű, mert felújításra már nem maradt. Ha csak nem talál rá valaki a 3d öntapadós tapéta fogalmára úgy, mint ahogy én is rátaláltam. Azóta ez nálunk a sláger a nyáron, innen is köszi a kerma.hu-nak!

Itt igazából arról van szó, hogy nagyon kedvező áron lehet ezáltal hozzá jutni olyan mintákhoz, aminek a habszivacs, vagy gipsz, vagy netán valódi verziója rendkívül borsos áron lenne. Így meg például simán tudok venni kőmintás 3d öntapadós tapétát tíz méterét színtől függően nagyjából 6-7 ezer forint körül. Szerintem ez nagyon kedvező ár egy ennyire felkapott és valóban stílusos dizájnelemért.

Természetesen nem csak a kőminta hódít a kerma.hu-n, hanem van minden más egyéb is: fahatású tapéták és különféle mintás kialakítások, mindegyik más-más színekben érhető el. De ha valaki épp a sakk szerelmese, vagy a zebracsíkokat kedveli, az is megtalálja a magának való darabokat. Vannak virágos mintázatok, feketében, fehérben, bordóban, aranyban és kékben is. Holnapig sorolhatnám, ha a teljes kínálatot el akarnám mondani.

A 3d öntapadós tapéta nem csak azért jó választás, mert hogy jól néz ki, hanem nincsenek további járulékos költségei sem. Az olcsósága nem pusztán abban rejlik, hogy maga a termék olcsó, hanem abban is, hogy minden, amit kiválthat, az több összetevőből áll össze. Tehát, ha csempe helyett tesszük fel, nem kell külön csempét és csemperagasztót venni, ha bármi más hagyományos tapéta helyett, akkor nem kell külön ragasztót is venni. A 3d öntapadós tapétával egy kész megoldást választunk, ami nem csak kedvező áron érhető el, de még jól is néz ki – nagyon.

Szóval én szépen leburkoltam ilyen elemekkel a fél lakást, mert őszintén nagyon tetszik. A kerma.hu-ról azért is jó választani, mert annyi termékük van, amennyit csak el tudtok képzelni (vagy el sem) és a többségük általában azonnal megrendelhető raktárról. Tehát, ha valaki ma találja ki, hogy aztán holnap szeretne mondjuk nekiállni a lakásfelújításnak, akkor jó eséllyel juthat el hozzá a megrendelt csomag nagyon gyorsan.

Érdemes hát jól körülnézni, mert a 3d öntapadós tapéta olyan húzás mindenki otthonába, amivel büszkén kiemelkedhet egyik lakás a többi közül akkor, hogyha jól van lerakva a falra. Ha meg kell számlálni minden fillért, hogy hova megy, akkor érdemes a kerma.hu-t böngészni, mert ennél jobb ajánlatokat azt gondolom, hogy nem kaphatunk ilyen jellegű innovatív, jó minőségű és esztétikus termékekre.