Jó helyre költöztem a kirándulásokhoz, túrákhoz

Költözni nem feltétlenül nyűg, főleg akkor, ha az ember nem csak az ingatlanváltást, hanem az új lehetőségeket is látja a dologban. Én például nemrégiben költöztem Győr környékére, mert itt kaptam remek lehetőséget egy munkára. Így van ez, mindannyian zsoldosok vagyunk… Viszont a helyváltozás remek új lehetőségeket is adott, első sorban a túrázásra itt a környéken. Ebben pedig a cultractive.eu/tura/kereso oldal remek eszköz, hiszen nem csak számos nagyszerű összefoglalót és ajánlót találni rajta a különböző teljesítendő túrákról, kirándulásokról, de még tervezni is lehet rajta, vagy éppen keresni aszerint, hogy hogyan és mennyit mozdulnál ki. Kifejezetten előnyös, ha ismered a saját korlátaidat, mert akkor a keresést le tudod szűkíteni a neked megfelelő távokra.

Mivel a cultractive.eu/tura/kereso kifejezetten (bár nem kizárólag) ide, Győr vonzáskörzetére és Győr-Moson-Sopron megyére fókuszál, nekem személy szerint kifejezetten előnyös. A keresésben beállíthatod azt is, hogy biciklivel, netán gyalog mennél-e kalandozni, vagy éppen a családdal néznétek meg a belváros attrakcióit. A döntés a Ti kezetekben van, a cultractive.eu/tura/kereso oldal csak egy szuper lehetőség, hogy az elképzeléseitek szerint válogathassatok a lehetőségek közül.

Be kell valljam, először még nem teljesen értettem, hogyan is működik a cultractive.eu/tura/kereso aloldal, kezdetben csak a főoldalon és az ajánlók között megjelenő túrákat szemeltem ki magamnak és jártam végig. Aztán rájöttem, hogy ez közel sem minden, és még többet akartam. Így hát a kereső oldalon beállítottam, hogy gyalogtúráznék, 15 kilométer környéki távolságban. Egy laza délutáni kimozdulásnak az is tökéletesen elég, nem kell rögtön országjárásban gondolkodni. És lám, máris mutatta, mik azok a túrautak és kirándulások, amiket az én igényeim alapján érdemes lenne kipróbálni. Ha esetleg Te is ide vetődsz Győr környékére, és szívesen felfedeznél magadnak ezt-azt, akkor a Cultractive oldala mindenképpen ajánlott!