Új ingatlan, új élet

Tavaly új házba költöztem, és ezzel bátran állíthatom, hogy új szakasza kezdődött az életemnek. Eddig közösen osztoztam két laktórással az előző lakáson és ebből adódóan meglehetősen korlátolt mozgásterem volt, minden szempontból. Sok mindenben alkalmazkodnom kellett a lakótársaimhoz, mind a bútorozásban, mind az étkezésben, hiszen jóban voltunk és többnyire közösen főztünk és ugyanazt ettük. Ennek is megvolt a maga szépsége, de azért mégis más, ha valaki önállóan dönthet ilyen kérdésekben. Engem például sokáig ez a közösködés tartott vissza abban, hogy belevágjak egy egészségesebb életmódba. Most már azonban minden adott, így amellett, hogy természetesen be is szereztem a rendszeres mozgáshoz szükséges felszereléseket, annak is egyből költözés után utánanéztem hol tudnám a legkönnyebben beszerezni az egészséges élelmiszereket, amelyekkel elkészíthetem a kedvenc reform ételeimet. Ez pedig nem más, mint a BioCity áruház webshopja, a biocity.hu. Itt minden megtalálható, ami egy kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, illetve egy öko háztartás létrehozásához szükséges.

Az üzlet a bio, diabetikus, vegán, illetve gluténmentes ételeken, fűszereken, süteményeken kívül még forgalmaz táplálékkiegészítőket, és drogériás cikkeket is, amelyek persze egytől egyig az egészséges verziói a bevásárlóközpontokban kapható termékeknek. Az üzlet mind árban, mind megbízhatóságban az élen jár, a termékeikről, illetve még a márkákról is átfogóan olvashatunk vásárlás előtt. Ezen felül még arra is hangsúlyt fektetnek, hogy a biocity.hu oldalán található blogon vásárlóikat folyamatosan hasznosabbnál hasznosabb cikkekkel lássák el, a fenntartható életmód témakörében. De nem csak jótanácsokat és praktikákat találhatunk a bejegyzések között, de még egészséges recepteket is.

Én többek között ezért is szeretem jobban ezt a webáruházat, mint bármely más boltot, ami a közelemben van, mert itt sokkal jobban érzem a vásárlók felé irányuló törődést. Ráadásul a BioCity nem csak a forgalmazott termékeivel járul hozzá a környezetkíméléshez, még az üzleten kívül is jó célokat képvisel, például adománygyűjtést szervez, és rászorulókat segít.

Maga a bolt sajnos tőlem messze, Szegeden található, viszont a vásárlás nem okoz így sem problémát, hiszen a gyors, maximum 6 munkanapon belüli házhoz szállítás megoldott.

Lassan pontosan egy éve, hogy rátaláltam erre a boltra, és azt kell mondjam nem is tudom, hogy voltam meg eddig nélküle. A költözés életem legjobb döntése volt. Végre semmi nem gátol abban, hogy mozoghassak és olyan ételeket ehessek, amelyek amellett, hogy finomak, még egészségesek is.