Az Acélpartner a mi partnerünk

 A Pest megyében működő kis családi vállalkozásunk ingatlanok bérbeadásával, eladásával és felújításával foglalkozik, ügyfélkörünket sok évnyi megfeszített munka során alakítottuk ki, és büszkén mondhatom, hogy mára már viszik a hírünket, reklámozásra alig kell költenünk. Ennek az oka annyi, hogy figyelünk az ügyfelek igényeire és megpróbáljuk a legjobb megoldást megtalálni számukra.

Az ingatlanpiacra rendkívül sok régi, felújítandó ház kerül, az ügyfelek nagy része tart a felújítás kiszámíthatatlanságától, mi ezt a feszültséget tudjuk oldani, ebben tudunk nekik segíteni. Számos olyan partner céggel rendelkezünk, akiket jó szívvel tudunk ajánlani régi házak felújításához vagy új építésű ingatlanok kivitelezéséhez. Alapanyag beszállítókkal is kapcsolatban állunk, akik a mi ingatlanirodánk ügyfeleinek készségesen állnak rendelkezésre. Egyik ilyen partnerünk az Acélpartner Kft, akik 1999 óta forgalmaznak fémárut. Foglalkoznak beszerzéssel, tovább értékesítéssel, acél megmunkálásával és felületkezeléssel. Az építkezések egyik alappillére lehet az acél konkrét, és átvitt értelemben is. Óriási választékkal, nagy raktárkészlettel rendelkeznek, professzionális CNC és plazmavágó gépeikkel széles tartományban vállalnak acél megmunkálást, 5 mm-től 280 mm vastagságig, 4000 mm-től 13000 mm lemezméretig, bővebb információt a lemezminőségekről az alábbi linken lehet olvasni: https://acelpartner.hu/kereskedelem

Nem kis mennyiséggel dolgoznak, mert évente körülbelül 6000-7000 tonna vágott lemezt állítanak elő, megrendelőik között vannak nagyobb építő cégek és kis megrendelők is, mint a mi ügyfeleink. Akár egy egész hídépítést ki tudnak szolgálni, de nyitottak kerti sütögetőhöz acélszerkezet előállítására is. A vágásokat CNC program segítségével végzik el, amennyiben a megrendelő nem rendelkezik a vágáshoz szükséges programmal, ők elkészítik és megmunkálják a rendelt acélt az egyedi kívánságoknak megfelelően. Funkciótól függően sokféle anyagminőségből lehet választani, ezek a típusok elérhetőek az Acélpartner Kft kínálatában: https://acelpartner.hu/kereskedelem.

Amennyiben ügyfeleinknek felújításra van szükségük és nem találnak beszállítót, jó szívvel ajánljuk az Acélpartner Kft-t, akik rövid határidőkkel, kedvező árakkal várják az egyedi megrendeléseket a gyömrői úti telephelyükön (1103 Bp., Gyömrői út 76-80.), telefonon (+36 1 433 3847) vagy akár elektronikus úton is (acelpartner@acelpartner.hu). Ez a haladó szellemű acélmegmunkáló vállalkozás (https://acelpartner.hu/kereskedelem) rendelkezik Facebook, Instagram, Linkedin profillal és még Youtube csatornájuk is van!