Az új albérletünket ideje volt be rendezni is, ebben segített a diszkontdepo

Na, természetesen nem az összes mindent szereztük be innen, de az új dolgok nagy része innen jött. Pár fontos dolgot hoztunk magunkkal otthonról, és a lakás se volt teljesen bútorozatlan. Ez így pont jó is volt, hiszen nem kellett annyit költenünk, de mégis otthonosabbá tudtuk tenni a lakást.

Azt először is szeretném leszögezni, hogy a diszkontdepo.com természetesen nem csak lakberendezési termékeket kínál. Itt szinte mindent megtalálhatsz, ami a mindennapi életben hasznos lehet. Akár nő vagy, akár férfi, de még a gyerekeknek is akad mit rendelni innen.

Na, de térjünk is vissza a mi helyzetünkhöz. Én nagy sebbel-lobbal kiválasztottam egy csomó mindent, hogy hogyan fogjuk átalakítani a kis albérletünket… csak hogy a tulaj nemet mondhasson rá. Ilyenek voltak például a 3D-s fali, és a márványhatású padló matricák, amiket nagyon bántam. De helyette sikerült egy fedőmatracot beszereznünk az ágyra, illetve egy kétoldalú kanapétakarót a kutya szőre miatt, ami nagyon-nagyon hasznos volt! És még egy ajtótámaszt is rendeltünk, mert a fürdőt szeretjük nap közben nyitva hagyni, hogy oda is menjen a meleg. Gondolkoztam még egy fali mágneses késtartóban is, de nagyon féltem, hogy a tulaj arra is nemet mond, szóval, azt inkább már meg se kíséreltem megejteni. Majd egyszer, ha saját lakásunk lesz…

“Bosszúból”, amiért nagyobb változtatásokat nem tehettünk, inkább bútorokat nézegettünk. Gabinak rendeltünk egy irodai széket, mert most a pandémia ideje alatt itthonról dolgozik, és nem tesz a hátának jót, ha nem olyan kitámasztása van, amilyennek kellene lennie. A másik nagyobb kiadásunk pedig egy por-festett acél polcrendszer volt, ami pedig nekem kellett, mert nem lett volna hova pakolni a könyveimet és azt az egy-két szerencsétlen növényt, amit magammal hoztam. Még egy elvileg smink rendszerező landolt a kosárba, ez volt az utolsó dolog, és ahogy elnéztem ez majd tökéletes fürdőszobai tároló lesz a fogkeféknek, parfümöknek és egyebeknek a sminkjeim mellett.

Mivel ennyi mindent rendeltünk, és nem egy dolog volt súlyosabb, ezért számítottunk is rá, hogy nem fogunk beférni az alap szállítási költségbe, ami ugye 10 kilóig 1500 forint körül mozgott. Szerencsére nem kétszer ennyit kellett fizetni a szállításért. Csak 2000 forint volt, ami teljesen reális.

A fizetési módok között is lehetett válogatni. Az előreutalást illetve az utánvétes fizetést is meg tudják oldani. Mivel a 14 napos szerződéstől való elállás itt is fenn áll, mint a legtöbb webshopnál, ezért nem tartottunk attól, hogy a nyakunkon marad valami olyan, amit nem szerettünk volna. Az utánvétet pusztán paranoiából választottuk, ami valószínűleg teljesen alaptalan, de a szokás hatalma, meg ilyenek.

A termékeke teljes épségben megérkeztek három munkanapon belül, úgyhogy igazából semmire nem volt panaszunk. Mi csak ajánlani tudjuk a diszkontdepo.com-ot. Ha valami hiányzik az otthonodból, vagy meg akarod lepni az egyik szerettedet, mindenképp nézz be hozzájuk.