Specifikus megoldások, specifikus problémákra

Mert ennek a korát éljük! Minden egyéni igényre van már megoldás. Legyen az bármennyire egyedi. Amikor olyan ingatlant kerestünk, amely az agglomerációban található ugyan, kertvárosi környezetben, a tömegközlekedés mégis van annyira felkészült, hogy Budapest belsőbb kerületeiben található munkahelyeink könnyen megközelíthetők legyenek mindenkor, mi több, a ház magas legyen, mert szeretünk csillagászkodni, de a feleségem gerincproblémája miatt lift vezessen házon belül a legfelső emeletre… Pontosan ilyen házat is találtunk!

Mert, aki keres, az talál. Hasonló élményem volt mostanság, hogy milyen könnyen jött szembe egy speciális arctonik pattanásos bőrre! Mert az is régóta probléma a számára, de én rajta voltam az ügyön, hogy meglegyen a megoldás. Glicerin a kulcsszó. Egy igazán innovatív szérumot leltem végül: Florence BIO arctonik 250 ml, glicerinnel. Mert a feleségemnek mindenből a legjobb jár, és én felkutatom a legjobbat, addig nem nyugszom, míg így nem lesz!

Egyéb fő hatóanyagai a glicerin mellett még az aloe vera, a damaszkuszi rózsavíz, a csipkebogyó kivonat, a betaine, a hialuronsav, a coco glucoside és a heptapeptide-10. A gyártó minden szempontból kiváló honlapját linkeltem nektek, ahol egyenként, mindezen összetevőkről is elolvashatják a fogyasztók, miben és hogyan segítik a hidratálást teszem azt, de a lényeg tényleg a glicerin volt – számunkra!

Azért ez a jó arctonik pattanásos bőrre, mert a glicerin a folyadékot a bőr felsőbb rétegeiben tudja tartani. Így aztán az nem szárad ki, a természetes vízmegkötés pont a feleségem problémájára kiváló orvoslás. Erősíti a bőr természetes védőrétegét és akadályozza a hámlást is.

Nem komedogén, nem zárja el a pórusokat, és még mindig csak a glicerin természetes hatásairól beszélek, ami ugye csak az egyik összetevő a sok közül. A csipkebogyó kivonat továbbá tele van c-vitaminnal, a hialuronsav hidratál, és így tovább – olvassátok el magatok is, de nekünk már nagyon bevált, ezért ajánlom. Nem vagyok olyan, hogy ennyire ajánlgatnám, ha nem tekintenék csodaszerként rá. Ritkán szánom rá magam, hogy ennyire megpróbáljak másokat rábeszélni valamire, de ami jó, az jó!

A Florence BIO arctonik ezzel együtt csak egyik eleme, terméke a Florence BIO széles szérumcsaládjának, amiben mindenféle arcápolók megtalálhatók. A másik figyelemreméltó dolog a csiganyál krém, amit a pattanásos bőrre szánt arctonik mellett mindig rendelünk, de azért is nézzétek át a kínálatot, mert ezek a szérumok mindenféle, még a legérzékenyebb bőrtípusra is jók. Így kihúzhatják a bajból a rosszabb adottságokkal rendelkezőket is!

A legeslegjobb viszont, amit tehettek, hogy az arctisztító tejtől a c-vitaminos arcszérumig mindenből rendeltek, ha tehetitek és követitek a használati sorrendre vonatkozó útmutatót. Mert úgy lesz az igaz a hatás, ha a megfelelő sorrendben, megalapozva a következő szérum hatását, egyetlen lépést sem hagytok ki! Fiatalít, regenerál, hidratál – csodát művel ez a termékcsalád az arcunkkal. Nem csak a feleségem, én is próbáltam már.