Az igazi ingatlanosnak polihisztornak (is) kell lennie

5 éve foglalkozom ingatlanokkal. Elvégeztem egy középfokú tanfolyamot, ahol megismerkedtem a szakma rejtelmeivel. Legalábbis akkor így gondoltam. Aztán a mély vízben rá kellett jönnöm, hogy a megszerzett ismereteim csak a felszín kapirgálására tesznek alkalmassá. Ugyanis egy jó ingatlanos mindenhez ért:

  • gazdasági szakember: mikor és főleg hol kell venni, eladni. És természetesen mennyiért,
  • piaci kofa: nagyon kell tudni alkudozni,
  • pókerjátékos: faarccal kell tudni bemondani az “all in”-t vagy éppen passzolni,
  • műszaki szakember: érteni kell a fűtési-hűtési rendszerekhez és a vizes dolgokhoz is.

Nekem az első három téma jól megy, de az utóbbihoz hülye vagyok. Leginkább a gázkazánokkal kapcsolatos területekhez. Szükségem volt tehát egy szakértő segítségre. Persze tisztában vagyok a budapesti gázszerelő árak jellemzőivel, ezek a csillagászati számokkal állnak közeli rokonságban.

Szerencsére egyik kollégám javasolta, hogy vegyem igénybe a TOPVÍZGÁZFŰTÉSSZERELŐ.HU csapatának szolgáltatásait. Első alkalommal az egyik bérlakásunk esetében hívtam ki őket. Karácsony előtt egy nappal leállt a kazán. A családfő tajtékzott, azt mondta, ha nem oldom meg a problémát 4 órán belül, akkor decemberre nem hajlandó bérleti díjat fizetni.

Azonnal hívtam a TOPVÍZGÁZFŰTÉSSZERELŐ.HU éjjel-nappali diszpécserét. Aki jelezte, hogy a kollégái hamarosan a helyszínen tudnak lenni. Nekem nem is szükséges odamennem. Azt hittem, hogy rosszul hallok. Nem is szükséges odamennem? Izgatottan vártam a fejleményeket. 3 órával később a családfő hívott. Udvariasan megköszönte a gyors intézkedésemet és elnézést kért a korábbi hangnem miatt. Végül megkérdezte, hogy ezt a profi szerelő csapatot honnan szereztem. Természetesen korrekt voltam, megadtam neki is a TOPVÍZGÁZFŰTÉSSZERELŐ.HU weboldalának címét ill. központi telefonszámát.

Majd egyeztettem a diszpécser kollégával, aki megküldte a javítási számlát. Ismerve a budapesti gázszerelő árakat, munka- és anyagköltségeket ill. a sürgősségi felárak mértékét, egy lényegesen magasabb díjra számítottam. Ezzel szemben a TOPVÍZGÁZFŰTÉSSZERELŐ.HU számlája rendkívül korrekt és kedvező volt. A teljesítésre 1 év garanciát is vállaltak.

Azóta minden fűtési, víz vagy csatorna probléma esetében őket keresem. Számíthatok a szakértelmükre gázkészülékek cseréje vagy javítása kapcsán, gázóra problémákkal kapcsolatban, de akár teljes gázhálózat kialakítási vagy átalakítási területeken is. Nagy hangsúlyt fektetnek a szerelőik folyamatos szakmai továbbképzésére, ennek köszönhetően a bonyolult, összetett rendszerektől sem ijednek meg.

gázszerelő árak

Folyamatosan magas szinten teljesítenek. A szükséges alkatrészek egy jelentős részét már a helyszínre is magukkal viszik. Emellett komoly raktárkészlettel rendelkeznek. És ha valamit be kell szerezni, akkor természetesen azt is teljeskörűen intézik. Alapelvük, hogy kizárólag eredeti, gyári alkatrészeket építenek be a berendezésekbe. Hiszen nekik sem érdekük az, hogy egy helyszínre több alkalommal legyen szükséges kiszállniuk.

Nagyon örülök annak, hogy rátaláltam a TOPVÍZGÁZFŰTÉSSZERELŐ.HU csapatára. Amennyiben hasonló problémáid vannak és lelkes, precíz szakikra van szükséged, akkor javaslom, hogy bátran keresd őket.