Úgy vettünk ingatlant, hogy először a garázst néztük!

Minden a motorbolt.co.hu-val kezdődött. Hosszú estéket, éjszakákat töltöttünk a kínálatuk böngészésével a kanapén ülve. Aztán pedig azzal, hogy a nekünk tetsző bringákról és e-robogóról youtube-videókat találjunk, mert ezeknél a dolgoknál a látvány sem semmi. Nem mellékes nekünk, ahogy kinéznek és nekem új jött le (ez ízléskérdés persze), hogy minél modernebb, annál menőbb küllemű.

Indítsunk ilyen messziről: a MotorBolt, a Viczai Kft. nagyon látványos dolgokat is árul ilyen téren, amik vagányak és tényleg modernek (technikailag is), már akár ránézésre, és a belbecsig el sem kell még jutni – pedig az is hibátlan. Szóval, vidékre költöztünk, egy kisebb városba helyesebben, ahol vannak azért távolságok. Ezért az ingatlanvásárlás mellett közlekedési eszközöket is néztünk (mindenben forradalmian meg akartunk újulni), mert a környék itt legalább olyan, hogy nem kell tüdőzni az autók füstjét, szóval járhatunk többnyire két keréken. Ezt a tippet kaptuk: Elektromos motor LOFTY. És ezekkel a keresőszavakkal jutottunk a motorbolt.co.hu-hoz, ami a legjobbnak tűnt összességében.

Főleg azért, mert a születendő gyermekünknek (aki azóta már másfél éves) is árulnak pl. gyermekbiciklit. Szalad az idő, lassan az is aktuális lesz, hogy ilyet vegyünk, aztán meg jön az igazi bicikli, amit már tekerve tud hajtani, és ránk hárul a feladat, hogy biciklizni tanítsuk! Jól választottunk… A házzal is tökéletesen elégedettek vagyunk, de a garázsra is fontos volt ügyelni. Egy utólag a házhoz hozzáépített helységről van szó, ami nem nedvesedik, porosodik, és ahol egyre nagyobb számban sorakoznak a kétkerekűek, szóval a MotorBolttal is nagy szerencsénk volt. Ilyen üzletet sem váltottunk, maradtunk az első vásárlás óta, nem volt szükséges a legkevésbé sem tovább nézelődni.

Tőlük megvásárolhatók a cserealkatrészek, kesztyűk, kiegészítők, a gumit is megvehetjük. Pontosabban rendelhetünk mindent, mert még sosem jártunk náluk, hiába vásároltunk rengeteget, és ez benne a legjobb! A bicikliket összeszerelve és üzembe helyezve is leszállítják természetesen. Szóval komplex és használható a rendszer, amit kitaláltak. Mindig minden épségben érkezett és minden termékkel elégedettek vagyunk. A nagyoktól az apróságokig, mindennel.

Nem csak a bicikliseknek, hanem motorosoknak, kerti kisgép-használóknak, robogósoknak, quadosoknak ez mindenkinek egy jó hely. Motoros-ruházatot keresőknek is. Tulajdonképpen egy nagyon régóta motorozó ismerősöm volt az, akitől az említett tippet kaptam (Elektromos motor LOFTY). Ő mindig nagyon menő cuccokban, dzsekikben, farmerekben járkált. Amikor kérdeztem, hogy honnan veszi őket, csodálkoztam, hogy egy motorosboltot említett, hogy többnyire onnan – természetesen a Viczai Kft-t. Azt mondta, azért ő rám bízza, ha nagyon akarok nézzek át mást is, mondta, hogy mire keressek rá, de nekem sem akadt jobb találat, mint a motorbolt.co.hu. Szerencsés vagyok, és nekem is van már e-robogóm is azóta. Meg elektromos kerékpárom.

Az elektromos rásegítés azért nagyon mássá teszi a biciklizést, amikor épp már nem érezzük kényelmesnek a dolgot, magasabb szintre emeli az egészet. Lehet haladni jobban. Tényleg, itt már más világról van szó, talán – így, hogy már használom őket, véleményezhetem – a robogóhoz kicsit közelebb is áll, mint magához a hagyományos biciklizéshez. Túrázni ugyanakkor a rendes bringáinkkal megyünk. Viszont a város, ahol élünk meg akkora azért tényleg van, hogy jól jöjjön az elektromos rásegítésű járgány, szóval örülök, hogy mindent árusítanak egy helyen. Egy shopban, ami már bevált, és én nem szeretem váltogatni a beszerzési forrást, örülök, hogy ők ekkora nagy áruház és mindenre kiterjedt a figyelmük, ami nekünk, főleg nekem kellett. (A feleségem hagyományos bringát vett tőlük)

Nem kell ugyan az egyikhez bukósisak, hanem csak a robogóhoz vásároltam ilyet, de azt is ugyaninnen. Hívjátok fel őket bátran a kérdéseitekkel! (Vagy olvassatok mindennek utána) Azért is szeretem még ezt a boltot, az eddig felsoroltakon túl, mert nagyon segítőkészek. A telefonszámuk a főoldal tetejének jobb szélén található.

Ha pedig sportol valaki, és nem a hétköznapi közlekedés vonzza, itt a térdmelegítőtől a kesztyűkig és a termonadrágig nem csak olyan ruhák vannak, amik a motoros ismerősömön olyan jól álltak, hanem praktikus apró ruhanemű-kiegészítők is. TÉNYLEG minden egy helyen! Megreformálták az életünket és majdnem akkorát lendítettek rajta valamilyen irányba, mint amekkora önmagában a Budapestről való elköltözés volt. Érzem, hogy egészségesebb vagyok és a gyermekemnek is ezt fogom majd átadni!