A költözés és a ráncos szemek

A húgom pár héttel ezelőtt költözött át egyik albérletből egy másikba, mert az előzőből sajnos mennie kellett: a tulaj hazaköltözött külföldről és záros határidőn belül el kellett hagyni a lakást. De szerencsére nem járt nagy gonddal másikat keresni, sőt még jobban is járt, mert egy ismerős lakásáról van szó, így a bérleti díj is nagyon kedvező. A húgomnak rengeteg cucca van, úgyhogy segítettem neki én is a költözésben.

Amikor épp a fürdőszobát pakoltam, akkor találtam egy tubust, amire az instanTense Plus név volt írva. Korábban már hallottam erről a szérumról és úgy emlékeztem, hogy az egyik célja a szem körüli ráncok eltüntetése. De hát nem voltam benne biztos, mert a húgom még csak a húszas éveinek a közepén jár, neki ilyenekre nincs szüksége.

Meg is kérdeztem, hogy minek neki ilyen és akkor felvilágosított, hogy nem úgy van az ám, mert nem csak a szem körüli ráncok eltüntetésére kiváló, de a karikás és ödémás szemeken is használható és segít is rajtuk. Neki pedig gyakran felpuffad és karikás lesz kicsit a szemkörnyék, ha nem tud eleget aludni és fáradt. Azt mondta, olyankor csak bekeni a szeme alatt – de csak nagyon minimális mennyiséget szabad használni egyszerre -, aztán mozdulatlan fejjel vár kb. 3 percet és kész is. Utána nyugodtan lehet rá sminkelni, de csak és kizárólag olajmentes sminktermékekkel.

szem körüli ráncok eltüntetése

Kicsit felvillanyozott a dolog és meg is kérdeztem, hogy mennyibe kerül egy tubussal, de sejtettem, hogy nem 500 forint, már csak a minőségi csomagolásból ítélve is. Azt mondta, hogy teljes áron 17.990 forintba kerül, de ő már több, mint 30 napja használja. Nem viccelek, de a tubus félig tele volt még. Kérdeztem is, hogy hányszor kente fel eddig, és azt válaszolta, hogy minden nap. A tubusban lévő mennyiség 60 napra elegendő és eleve úgyis csak annyit lehet belőle használni amennyi kell, többet semmiképpen sem, mert különben por állagúvá válik a szemek alatt – amit egyébként vízzel vagy vizes ruhával le lehet mosni.

A kizárólagos magyarországi forgalmazó webshopján rendelte meg, ahol olvasott bejegyzést is a fiatalkori szem körüli ráncok kialakulásáról, és ugyan neki még nincs, de azért erre a problémára is használja a szérumot, megelőzésként.

A költözés egyébként gyorsan megvolt, egy fél nap alatt lezavartuk.