A porckorongsérv kezelésére csak profikhoz érdemes fordulni

Szeretnénk felköltözni Budapestre a férjemmel, mert a mi szakmámban sokkal több lehetőség van ott és bár tudjuk, hogy a lakásvásárlás mostanában elég borsos dolog, mégis képesek lennénk itt hagyni a nyugodt, vidéki életünket egy jobb élet reményében. Éppen ingatlanokat nézegettünk a fővárosban, amikor elsétáltunk egy gerincterápiás központ előtt. Ez volt a Therapy4U, ahová azóta már rendszeresen járunk gyógytornászni. Hogy miért volt ez ilyen fontos nekünk? Mert a férjemnek sajnos belépett az életébe a porckorongsérv nem is olyan régen, és ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hova megyünk tornászni. Itt viszont egyértelmű volt, hogy egy specialista központra találtunk rá teljesen véletlenül. Aztán valahogy úgy alakult, hogy lakást is a környéken találtunk, teljesen véletlenül.

A Therapy4U már az elejétől kezdve nagyon otthonos hely volt a számunkra, mert hogy én is mindig elkísérem a férjemet prevenciós jelleggel: egy kis vezetett torna senkinek sem árt. Sőt, így igazából én is megismertem a testemet és azokat a pontokat, ahol esetleg nem működik teljesen rendeltetés szerűen. Éppen ezért olyan gyakorlatokat kapok az órák alkalmával, amelyek ezeket a pontokat segítenek feloldani és megerősítik az izmaimat a megfelelő helyen.

A porckorongsérv sajnos nem vicc, itt nem lehet találgatni, hogy majd melyik terápia fog beválni: a legjobb kell, azonnal. A therapy4u.hu oldalára tévedve azt hiszem, hogy még a laikusok is meggyőződhetnek arról, hogy mennyire jól felkészültek az itteni szakemberek és hogy okkal hívják magukat gerincterápiás központnak. Annyiféle módszert és terápiás eljárást alkalmaznak, amennyit én máshol még nem láttam. De ennyit jelent, hogy mennyire hosszú időre nyúlik vissza az alapító hölgy tapasztalata és jó szemmel válogatta össze azokat a szakembereket és azokat az eljárásokat, amivel élen járhat abban, hogy mennyire széles körűen tud választani egy-egy páciens esetén a valóban pontosan rászabható gyógyulási utak közül. Nem sokan dicsekedhetnek ezzel a lehetőséggel.

Annak pedig, aki még egy kicsit bizalmatlan, vagy kérdései volnának, ott vannak a videók. Igen, mert a honlapon nem csak a Back to Balance szemléletről, meg a megannyi megoldási javaslatról lehet olvasni, amiről az előbb beszéltem, hanem arról is olvashatunk és videókat is láthatunk, hogy a páciensek mit gondolnak a Therapy4U kezeléseiről és hogy mit jelentett az ő életükben, hogy rájuk találtak. Nem meglepő talán, hogy mindenki jó véleménnyel volt róluk, ezért ez bennünk is egyértelműen tovább építette a bizalmat, mielőtt felkerestük volna őket. Éppen ezért mondom most én is azt, hogyha bármilyen mozgásszervi panaszotok van, akkor menjetek fel a weboldalra, ismerjétek meg a náluk alkalmazott eljárásokat és teljes csapatot, a gyógytornászokat és a vezető gyógytornászt, aki ezt az egészet megálmodta. Biztos vagyok benne, hogy a látottak és a hallottak szimpatikusak lesznek, és ha a porckorongsérv sajnos nálatok is szóba jön, akkor meg aztán főleg keressétek fel a Therapy4U csapatát minél hamarabb, mert egy megfelelő gyógytorna csodákat tehet!